Widok

GINEKOLOG MICHAL SZAFRAN - OPINIE I CENY

Witam, czy ktoras z Was odwiedzila juz gabinet Pana dr Michala? Jakie sa Wasze opinie i jakie sa ceny za badanie, za usg i podstawowe inne badania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam!!!!!! Bardzo niemiły, nieuprzejmy
ceny sam sobie ustala w zależności od jego humoru i od tego jak pacjentka wygląda!!!
nie polecam!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 35
A ja polecam dr Szafrana
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie polecam!!! Wizyta wyglądała jak w fabryce - niecały kwadrans i do widzenia! Rozumiem, że można mieć duże obłożenie pacjentkami, ale jednak choć odrobina zainteresowania by nie zaszkodziła.
Teraz korzystam z pomocy dr Jerzego Kubika z Gdyni i bardzo go sobie chwalę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 38
Ja również mogę z czystym sumieniem polecić Pana doktora :-) bardzo delikatny, sympatyczny i chętny do wysłuchania. Mimo wizyty na sorze, gdzie przyjmują po długim oczekiwaniu i z wielką łaska Pan doktor okazał się nader wyrozumiały, cierpliwy i przede wszystkim kompetentny. Ciąża zagrożona ale czuję się bardzo "zaopiekowana" przez dr. Szafrana :-) z całego serca pozdrawiam i życzę sobie więcej takich lekarzy!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć jak to teraz u Doktora wygląda? Dalej go polecacie?

Dalej go polecamy :) dr Michał Szafran jest super! Bardzo delikatny, miły, rzeczowy i mam do niego pełne zaufanie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jakie ceny ma Pan doktor?

Wizyta to ok 120-150zl.

Lekarz z powołania. Jedyny kompetentny jakiego w życiu spotkałam
Czy dla kogoś lekarz też był niemiły?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry