Widok

GTW??

Chciałabym dołączyć do tej elitarnej Grupy Trzymającej Władzę, ale nie wiem jakie kryteria trzeba spełnić. Ktoś byłby tak miły, żeby powiedział mi co mam zrobić? Sama już nie wiem, jestem taka zagubiona, zdezorientowana. Jakiś proces rekrutacji? Gdzieś jest opisany? (szukałam, ale nie mogę znaleźć, blondi ze mnie).
Czy z członkostwem związane są jakieś (nie daj Boże) obowiązki czy tylko profity? Jakie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Biedna zraniona gąsko, chyba sama nie wiesz co to moralność. Z tego co widzę jesteś jedyną "ofiarą" i to nie lisa, tylko losu. Jeśli masz z czymś problem, pierz brudy poza forum bo tu nikt się nad tobą litować nie będzie. Sam fakt, że kolejny raz zabrałaś głos w tej sprawie świadczy nie tylko o tym, że jesteś zakompleksiona ale również, że nie umiesz nad sobą zapanować. Niby spokojna i opanowana a na koniec próbuje dogryźć wszystkim innym.
Masz bujną wyobraźnią ale coś ci powiem, można nad tym popracować, wystarczy odrobina chęci.
A ten jak go nazwałaś "chwilowy nieżyt mózgu" został ci do dziś.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aż tak nudne masz życie, że siedzisz na forum i bredzisz jakieś żale?:>
Jeżeli tak wygląda Twoja codzienność, że musisz z braku kreatywności prowokować na forum to współczuję :)
Ja nie mam potrzeby poruszać jakichkolwiek starych tematów z kimkolwiek, bo nie muszę w ten sposób odreagowywać zimowo-wiosennej sieczki pod czaszką, nawet gdy zdarzają się osobniki prowokujące do tego :)
Zwykle czyny idą w parze ze słowami, także zamiast używać słowa "spokój", po prostu bądź spokojna i pracuj nad spędzaniem czasu wolnego :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hihihi... Świetnie się bawię widząc, jak toczycie pianę z ust ;) Strażnicy moralności, zawsze opanowani i wiedzący co słuszne. Gdybyś miała Wyrocznio trochę oleju w swej główce, to wiedziałabyś, że istnieją rzeczy niewidoczne dla oka. Pozory mylą. Dziękuję oczywiście za szczere i dobre rady. Pracuję nad sobą cały czas. Opanowanie nie polega na trzymaniu gęby na kłódkę, tylko na mówieniu tego, co trzeba w odpowiednim czasie. Przemciu, dobrze, że Ty masz lepsze pomysły niż ja na spędzanie wolnego czasu i wcale nie odwiedzasz tego forum hehehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Odwiedzanie na 30 sekund i nie wypowiadanie się przez kilka miesięcy, a włażenie codziennie i bredzenie, mimo iż robienie tego na privach, czy imprezach powinno być wystarczające - to jednak jest jakaś różnica ;)
A moje odwiedzanie nasiliło się z dniem wczorajszym jak zobaczyłem, że ludzie mają większe problemy niż ja, tzn. przesiadywanie na forum i pieprzenie o sprawach przeszłych, by być w centrum uwagi; zakładanie durnych wątków o grupie trzymającej władzę, czy pieprzenie o wycieczkach do Gdańska ze Szwecji w celu poszukiwania płci pięknej.
Więc serio..poprawił mi się nastrój jak zacząłem to obserwować :)
By the way, piana doleciała mi już do kolan :>
@przem
Chcesz ściereczkę??:))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z miłą chęcią bym skorzystał, ale 'pienienie się' nie ustało, także jakiekolwiek wycieranie nie ma sensu. Wybacz
Przemek...Nie musisz się tłumaczyć, naprawdę tego nie oczekuję ;)
Rozumiem, że dysponujesz unikalnym wykazem kryteriów, które jednoznacznie określają kiedy wchodzenie na forum i komentowanie jest trendy i cool, a kiedy odpowiednie jest jedynie szybkie przejrzenie wątków. Powinieneś to opublikować. Wtedy to Ty będziesz w centrum uwagi Kolego ;)
Zaraz dokończę opracowywanie instrukcji specjalnie dla Ciebie 'Koleżanko' tylko muszę iść po wiaderko, bo nie potrafię zapanować nad ślinotokiem :)
Dziękuję za Twą niespotykaną uprzejmość Przyjacielu, ale posiadam własne zasady i nie przyjmuję żadnych autorytetów. Nawet takich niepodważalnych jak Ty ;) Kurczę, z tą śliną to faktycznie masz problem. Powinien zbadać Cię lekarz...
Widzę, że jak jedno z nas nie zakończy tej idiotycznej rozmowy to będziemy to ciągnęli godzinami. Przepraszam Cię, ale nie mogę Ci towarzyszyć tu przez cały wieczór i noc, musisz sobie jakoś poradzić, dasz radę? W razie jakby było Ci ciężko to masz gifta.

głowa (*.*) + || ściana

mały rebusik dla Ciebie. zrób z tego użytek, takie małe zajęcie na nudny wieczór 4U.
Upewnij się tylko żeby była nośna. Nie zadawaj już pytań, nie odpisuj, udowodnij wszystkim, że jesteś spokojna i opanowana. Pokaż, że mądrzejszy ustępuje i zrób to :(
Miłego wieczoru, buziaki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Muszę Cię bardzo mocno zawieść: nie jesteś osobą, której chciałabym cokolwiek udowadniać ;) Będę więc pisać, co mi się podoba i kiedy tylko będę mieć na to ochotę. Jesteś wyjątkowo wspaniałomyślny, ale dziękuję, nie skorzystam z Twojej propozycji uderzania głową o ścianę, rozumiem, że to Twój ulubiony sposób na rozwiązywanie wszelkich problemów- mam dużo lepsze pomysły, jeśli jednak chcesz uniknąć wstrząśnienia mózgu zgłoś się do mnie, zawsze chętnie pomagam dobrym ludziom ;)
Pozdrawiam i również życzę miłego wieczoru, choć to chyba zbędne... Wszyscy już teraz wiedzą i czerwienieją z zazdrości- Twój grafik jest bardzo napięty, zapewne wieczór będzie obfitował w same NIEZWYKŁE wydarzenia hihihi
>zakładanie durnych wątków o grupie trzymającej władzę

Durna czy nie, zostalam uznana Królowa forum :D
za co serdecznie dziekuje :***
kiedys bylam królowa podworka, musialam na to zasluzyc wielkimi bankami mydlanymi - mam je jeszcze, moze kiedy przyniose na ognisko ;)

Jak mi sie zachce to opracuje zasady zachowania GTW i kryteria przylaczenia sie do tej grupy. A jak nie, to nie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Się dzieje....
Może to wspomniane przez Królową(:P) Mo__ ognisko rozwiałoby wszelkie wątpliwości...w sumie jednak to głupi pomysł

Czy teraz teraz w każdym wątku ktoś na kogoś będzię coś wrzucać?
Czy teraz teraz w każdym wątku ktoś na kogoś będzię coś wrzucać?

Rany do marca daleko ,a już tutaj drą koty.
W sumie wpadłam na 30 sekund i idę dalej pracować.
Pozdrawiam całe GTW
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wątek się już zabliźnił
Na ki ch..grzebiesz w nim?
Żeby go odświeżyć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
O 3:17 w nocy to ja tu jestem GTW i nikt mi nie podskoczy ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no nie wiem, stary... to ja mam koronę w avatarku, nie Ty. i co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Popieram Jolkę, tylko wrzucanie ostatnio... Czemu?
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
>Wątek się już zabliźnił
a jednak wypłynął wśród popularnych ;)
I sprawdza się staropolskie powiedzenie " Kozak w necie, pupa w świecie"
gdyby nie można było wylewać żalów na forum to niejeden trol już by pękł w zaciszu swojej chaty z nadmiaru nagromadzonej żółci. Jakoś twarzą w twarz nikt nie śmie tak wygarniać bo wie że może w mordkę dostać jak odbiorcy się przekaz nie spodoba. A tak chowasz się za szklanym ekranem i tryskasz bezpiecznie jadem gdzie popadnie.

@Mo, gratuluję, zostałaś chyba kierowniczką wątku :)
do góry