Widok

GTW??

Chciałabym dołączyć do tej elitarnej Grupy Trzymającej Władzę, ale nie wiem jakie kryteria trzeba spełnić. Ktoś byłby tak miły, żeby powiedział mi co mam zrobić? Sama już nie wiem, jestem taka zagubiona, zdezorientowana. Jakiś proces rekrutacji? Gdzieś jest opisany? (szukałam, ale nie mogę znaleźć, blondi ze mnie).
Czy z członkostwem związane są jakieś (nie daj Boże) obowiązki czy tylko profity? Jakie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> Ja to poprostu widzę inaczej

Chłopie.. masz prawo widzieć to, jak chcesz.
Ale nie miej pretensji do innych, że Twojej wizji nie podzielają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Ilona

Dobra, dobra...
Ja to poprostu widzę inaczej. Wilczyca i Isztar chciały publicznie poinformować o tym, że zostały oszukane i być może przestrzec innych użytkowników forum.
Gdyby to zostało tylko na PW to nikt by o tym nawet nie wiedział, i możnaby swoją grę ciągnąć dalej.

Widzę zupełny brak konsewencji u niektórych ludzi. Kiedy się coś dzieje złego, to pytają dlaczego nikt o tym nic nie wiedział.
A kiedy ktoś coś mówi, to jeszcze się robi z takich ludzi ofiary własnego losu.

Tak się nie robi. Ręka rękę myje i interes kręci się dalej ;D
@Dorośli ludzie oceniają innych na podstawie własnego osądu, popartego własnym doświadczeniem - a nie na podstawie opinii osób trzecich.

Zgadza się, ale to Isztar i Wilczyca są wiarygodnymi świadkami tego co gdzieś tam zaszło. Dlaczego zatem nie mam im wierzyć?

Nie będę dziury wiercił, ale warto mieć w pamięci wersje obu stron i być ostrożnym w poznawaniu ludzi przez internet. Ostrożności nigdy nie za wiele ;D
> ...zostawić wszystko na PW aby nikt się przypadkiem czegoś nie dowiedział. To jest krętactwo.

Ja to nazywam prywatną sprawą tych osób i nie widzę w tym żadnej odwagi. Ludzie powinni między sobą załatwiać takie sprawy i na pewno bez użycia takich narzędzi jak forum.

No ale zawsze możesz spróbować się umówić z Sadylem na kawę i przekonać się na własnej skórze :PP
> niewygodne tematy chciałoby się zakopać najgłębiej i zostawić wszystko na PW aby nikt się przypadkiem czegoś nie dowiedział

Wszystko, w ociekającym rzygowinami nadmiarze, zostało już napisane - nie wiem zatem czemu ma służyć Twa dociekliwość?
Dorośli ludzie oceniają innych na podstawie własnego osądu, popartego własnym doświadczeniem - a nie na podstawie opinii osób trzecich.
@sadyl

ja to rozumiem. rozumiem też że niewygodne tematy chciałoby się zakopać najgłębiej i zostawić wszystko na PW aby nikt się przypadkiem czegoś nie dowiedział. To jest krętactwo.
Albo jesteśmy uczciwi albo udajemy. A podobno to na FB są ludzie co chcą się pokazać w fałszywym świetle :/ Ja od samego początku twierdzę że jest to nie prawdą.

@cross

Zgadza się, one nie były nigdy w GTW. Ale miały odwagę powiedzieć co myślą i trzeba to uszanować. Wykorzystana kobieta żadno się do tego przyznaje, więc szacunek się należy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
> GTW nigdy nie istniała

No ej... Cross.. Nie rób tego Mo ;)
Co to za Królowa, bez królestwa? ;)
"...i skończyło się to dla nich wyrzuceniem z grona GTW ;D"

One nigdy nie były w GTW.
A tak na marginesie to komisja śledcza oficjalnie stwierdziła że GTW nigdy nie istniała. ;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
> jaki typ ludzi mógłbym poznać na takim spotkaniu

O tym najlepiej się przekonasz, po prostu przychodząc na takie spotkanie.
Czasami "znamy się" z kimś przez forum dłuuuuugi czas a do dzisiaj nie było okazji się spotkać osobiście. A czasami udział w np. ognisku jest "inicjacją" osoby, która w ogóle nie dała się wcześniej poznać przez Forum.
Znajomości są potem podtrzymywane (na forum albo na privie) - albo i nie.
Natomiast nikt normalny tematyki priva na Forum nie wywleka - zatem nie oczekuj więcej informacji, niż już padło.
@sadyl

Z całym szacuniem, ale chyba jednak trochę jest to sprawa forum, skoro na ogniska umawiają się osoby poznane tutaj? :)

Czyli mydlimy oczy forumowiczkom, zapraszamy je na spotkania... ogniska, biwaczki etc... opowiadamy bajki na dobranoc... a ciagniemy swoją grę aż do następnego ogniska czy biwaku?

Osobiście chciałbym wiedzieć jaki typ ludzi mógłbym poznać na takim spotkaniu. Przynajmniej nie będę rozczarowany ;D

Zdaje się, że Wilczyca i Isztar miały odwagę o tym opowiedzieć i skończyło się to dla nich wyrzuceniem z grona GTW ;D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Ciacho:

Wiem :D

@sam

Nie Twoja, ani Forum, sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Sadyl

A te z ogniska już schrupałeś? Coś chyba Wilczyca i Isztar o tym wspominały? O co tam chodziło dokładnie? że jakaś żona tam, a tutaj masaże? Coś w tym stylu ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
to dbaj...jak będziesz dobrze pielęgnował to będziesz miał najsmaczniejsze wisienki :D
Aby chrupać wisienki, trza dbać o sad, który je rodzi ;]
Ale czas na forum.trojmiasto jest ;DDD
chrupanie wisienek brzmi faktycznie o wiele bardziej zachęcająco :D
@Ciacho:

Nie mam TV nie ze względów ideologicznych, bo żadnym ortodoksem nie jestem.
Nie mam, bo mi niepotrzebny - nie mam fizycznie czasu, żeby się w niego gapić. A rzadkie, wolne chwile, wolę poświęcić na chrupanie wisienek niż TV ;)
Zatem co mi po TV online?
też nie mam tv ;) ale są różne strony z filmami i serialami online :) np zalukaj.tv :)
Nie mam TV
Czuję się w tej odnodze wątku wyalienowany ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mnie też się podobał:)
do góry