Widok

GTW??

Chciałabym dołączyć do tej elitarnej Grupy Trzymającej Władzę, ale nie wiem jakie kryteria trzeba spełnić. Ktoś byłby tak miły, żeby powiedział mi co mam zrobić? Sama już nie wiem, jestem taka zagubiona, zdezorientowana. Jakiś proces rekrutacji? Gdzieś jest opisany? (szukałam, ale nie mogę znaleźć, blondi ze mnie).
Czy z członkostwem związane są jakieś (nie daj Boże) obowiązki czy tylko profity? Jakie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"miałam tu nie pisać i sama na siebie jestem wkurzona"

Miałaś nie pisać ale i tak machnęłaś kilka postów pod rząd. :)

Lubię Sadyla. Wobec mnie zawsze był fair.
Jakiej reakcji ode mnie oczekujesz po swoich wywodach?
Mam się na niego obrazić bo Ty poczułaś się zraniona tym jak Cię rzekomo potraktował?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może mógłbyś rozkochać w sobie Sadyla a potem powiedzieć, że to tylko dla zabawy? ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross, ale opierając się na tym co napisał sadyl "..Z Tobą też nie spałem i nie zamierzam. Brzydki jesteś :D.." wcześniej musiałbyś się umalować i zaliczyć wizytę u kosmetyczki ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytam od pewnego czasu te posty między pewnymi osobami i myślę, że powinniśmy pewne sytuacje zwyczajnie "olać". Rozumiem, że to co się wytworzyło na forum nie jest dla obojga miłe, ale tak bywa.
Im więcej się kombinuje tym później to wychodzi w takich akcjach.

Isztar trochę chce zbawić świat mówieniem o tej historii i piętnowaniem, ale pytam się ... po co? Zgodzę się, że prawdę trzeba mówić głośno, ale trzeba też znać umiar. Moja mantra życiowa "jeżeli nie masz na coś wpływu, to to olej"
Każdy jest dorosły i robi ze swoim życiem co chce. Nie moja sprawa, kto w jakim związku jest i co robi dopóki nie dotyczy to mnie osobiście.

Mam wielu przyjaciół, którzy robią jakieś rzeczy, których ja nie pochwalam ale mimo to ich lubię, bo nie są obłudni w tym wszystkim. Nie znam Isztar, nie znam Sadyla i nie będę nikogo pouczać co mają robić z życiem ich sprawa. Rozumiem resztę forumowiczów, którzy osobiście znają zainteresowanych i nie będą odwracać się od kogoś kogo lubią.

"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" patrząc na całe życie, niektóre moje zachowania nie były dobre, można mnie krytykować za te zachowania ale nie za całokształt.

Teraz rozumiem Antyspołecznego jak mówił, że liczy się dyskusja na forum nie spotkania. Bo dyskutując z kimś chcesz dojść do jakiegoś rozwiązania, nie tyle dla siebie. W spotkaniach jest ryzyko, że mimo miłego spędzania czasu jest drugie dno ...

Wydaje mi się, że w tej sytuacji tak szeroko opisywanej na forum zwyczajnie się nie zrozumieliście. Jedna osoba napisała coś innego, druga przeczytała coś innego.

Brakuje mi tego introwertyka Antyspołecznego do dyskusji o życiu bez drugiego dna. :)
Cross

pisze dużo a i tak nie rozumiesz

skorzystasz lub nie z rady-

a miałam już doświadczenie z takimi s****ami ,recydywą też

SKORO LUBISZ KOLEGE--TO POZWÓL NIECH MU WYROSNIE NABIAŁ

I niech w końcu dojrzeje do brania za siebie odpowiedzialności

za swoje czyny,słowa..

nie pożyczaj mu swojego nabiału

i nie formujcie mu zbiorowego

bo nigdy nie będzie z niego.... w pełni facet

urągacie mu -broniąc

wyjasniajac za niego

stawajac za nim

sorki ale musiałam spojrzeć w dół i sprawdzić czy ja nie mam

czasem w obecności takich niedojrzałych mężczyzn dziwnie się czuje ,,jak transwescytka

facet bez ODWAGI i bez umiejetnosci bronienia się samemu jest bez zalążka jaj!

to wy ,nie ja robicie z niego mutanta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko, co miałem komukolwiek do wyjaśnienia, zostało już dawno tym osobom wyjaśnione. PRYWATNIE !
Jeśli czegokolwiek nie dopowiedziałem, to nie ze względu na tchórzostwo czy krętactwo - ale z uwagi na fakt, że naruszałoby to prywatność osób trzecich. I o tym też mówiłem. PRYWATNIE !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
>Lubię Sadyla.

a jak byś się zachował gdybyś znal go jedynie z forum?
albo gdyby Isztar odnosiła się do wdrka (jeśli nie trafiłam to chodzi mi o faceta, którego nie znasz)?
http://www.youtube.com/watch?v=SyFrrC30vVA
"a jak byś się zachował gdybyś znal go jedynie z forum?"

Zakładam że pytanie było do mnie więc odpowiem. Zachowałbym się dokładnie tak samo. Uznałbym że prywatne relacje (nie przekraczające granic obowiązującego prawa) pomiędzy dwiema dorosłymi osobami powinny pozostać prywatne. Nawet jeżeli któraś z tych osób jest postawą drugiej rozczarowana.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Isztarku kochany nie masz Ty normalnych znajomych? Recydywista to Ci dopiero mózg skasował co tam ten biedny chłop i jego Twoim miemaniem skok w bok z babcią isztar :)))) Ludzie proszę idźcie do konfesjonału. Ale jak kocham siebie isztarku nie kumam Twoich słów.
Jak ja uwielbiam drążenie tematu, które nic nie wnosi ;] (no co, wszyscy mogą a ja nie ?? :P )
Isztar kocha ale nienawidzi, no ale przecież przystojny ;)
Do tego adwokat diabła, bo jeśli dobrze zrozumiałam to o trzech niewiastach już pisze
Tylko dlaczego tutaj...tak aby wszyscy wszystko...
Doszedł recydywista a ciekawe co dalej się wydarzy
Zawrotu głowy można dostać a i harlequin przy tym się chowa, wolę erotyki bądź kryminały, sorry Sadyl ;)

Iśka, błagam, przerzuć się na priv
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
To forum wszyscy mogą :D
A pamiętacie Zakochanego????:D:D:D
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Ja kiedyś próbowałem go czytać, ale sobie odpuściłem.
Wątek miał już dobrze ponad 500 wpisów.
Halewicz mi go streścił w trzech zdaniach :)
Szkoda że skończył pisać:D Byłam ciekawa czy wpadnie na ślub:D

To był dopiero Harleqin:P
Piszesz o Zakochanym czy Halewiczu?

Jeśli o zakochanym - to jestem nie w temacie ;)

A jeśli o Halewiczu?..
Może nie skończył?
Skończył się kontrakt na Halewicza (tak podejrzewam) - to i Halewicz zniknął.
A T.M.K. może nadal funkcjonować na forum. Anonimowo albo pod innym nickiem ;)
> wolę erotyki bądź kryminały, sorry Sadyl ;)

@Ilona:

trzy kobiety to Czarownice z Eastwick a nie Adwokat Diabła :)
Aczkoliwek.. za porównanie z Nicholsonem, nawet niezamierzone, wybaczam Ci erotyki i kryminały :D
Chodziło mi o zakochanego.

@ Ilona

Ja ostatnio kryminały:D Tylko i wyłącznie:D:D
TB
Myślałam, że monotematyczność dotyczy tylko jednej osoby, no może trzech :P
Tylko kim jest ta trzecia???:P

Ilona, ale obiecaj mi coś, proszę:p Jak mi zacznie tak odbijać kiedyś, to weź strzelbę i jej użyj. W sam środek czoła:P
do góry