Widok

GWE Piractwo

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Większość kierowców z tablicami GWE to najbardzej prymitywni wozacy, lewy pas, wymuszanie pierszeństwa. Gdy są w innych rejonach Polski to potrafią się zachować.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 13
jak mam GWE i mieszkam w Gdyni. Płacę mniej za ubezpieczenie, znacznie mniej Może podzielisz jeszcze na markę auta, rok produkcji, model i kolor, płeć kierowcy. Bardziej precyzyjne określenie pozwoli wyłąpać pirata. Palnij się czlowieku w łeb
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dokładnie jeżdżę zawodowo i nieraz mam ochotę zamiast hamować to dodać gaz i nie ma znaczenia rejestracja tylko umiejętności,kultury,i co najważniejsze rozumu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się dwoma przedmówcami. I już to gdzieś niedawno na forum poruszałem - wszystkiemu często jest winna moc auta, która dozowana jest bezmyślnie, przecież maszyna ze 120KM i więcej nie będzie jechała za Pandą, nawet gdy jest ograniczenie prędkości czy zakaz wyprzedzania, a za chwilę rondo. Robię codziennie ok90km w mieście i widzę, że absolutnie nie ma tu nic do rzeczy rejestracja - tylko w moim przypadku jest mała różnica, jadąc za zawalidrogą nie mogę sobie pozwolić czasem na wyprzedzanie, chociaż widzę, że jadę za niedzielnym kierowcą, a to wszystko przez ograniczenie mocy mego auta... :)
Lepiej odkopmy temat o włączaniu się do ruchu na rondzie, bo w tym wypadku to mnie się zdaje, że wszyscy z GD to jakoś tacy niedouczeni...może dlatego, że rond bez sygnalizacji świetlnej to u siebie mało mają ?? :P
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
dzisaj miałem niemiły przypadek na obwodnicy z GD , jeżdzę codziennie kilka razy po obwodowej Trójmiasta i nie zauważyłem zależności, Czy to GWE GPU GTC GD GSP czy wreszcie GA :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bo się, k..wa, spieszymy :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja zauważyłem i codziennie zauważam, gdy ta chmara GWE/GKS/GKA pędzi Chwaszyczńską/Wielkopolską +100km/h.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak ale rej.GA GD też nie pozostaje w tyle z nadmierną prędkością
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

GPU to jest mistrzostwo

A co ma powiedzieć osoba jeżdżąca jak Pan Bóg przykazał z rejestracją GWE wobec wszystkich z GPU przyjedźcie w weekend do Auchan na zakupy i dopiero zobaczycie "kulturę parkowania", "cofanie się" czy "włączania" co tam obwodnica okazuje się że te rejestracje nawet przy 10 km\ h potrafią nieźle narozrabiać
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
I tu się zgadzam ubaw po pachy a śmiech to w buźkę można wyłapać bo stres podczas parkowania jest ogromny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hal napraw licznik w swoim sztruclu, może masz w milach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a zapomniałem, oni uciekają przed tobą, jak widzą siedzącego na zderzaku hala pirata
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To może historią sprzed godziny. Wściekły korek na Wielkopolskiej i to już od Alei Zwycięstwa. Na wysokości wyjazdu z przykościelnej ulicy (przed wiaduktem) jest linia do zatrzymania się przed światłami - po to ta linia, aby samochody wyjeżdżające od strony cmentarza mogły się zmieścić.

Biały van z rejestracją GDA usilnie próbował blokować wyjeżdżających, potem kilkukrotnie zajechał drogę już na Wielkopolskiej, na wysokości wjazdu na Chwaszczyńską trzykrotnie ubliżał innym kierowcom (pasażer był wyraźnie pijany, siedział z butelką piwa w ręku), dwukrotnie wysiadał z samochodu i próbował straszyć kierowców stojących w korku.

W końcu zatrzymała osła policja. GDA...pytania?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
No widzisz jednak piratem był Facet, wiozący białym wanem pijanego pasażera. Gdybyś jeszcze miał informację ile lat ma żona o ile ją ma pijany kierowca, to mamy pełny profil pirata
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
A jaki jest powód, że rowerzysta, fan dwóch pedałów i łańcucha, zabiera głos w dziale motoryzacja? o_O
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
bo rowerzysta też jest uczestnikiem ruchu
motoryzacja to nie tylko samochody
deklu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
"bo rowerzysta też jest uczestnikiem ruchu"
Tusię zgadzam. Jest pełnoprawnym uczestnikiem ruchu.

"motoryzacja to nie tylko samochody"
A co oprócz samochodów, bo rowery na pewno nie.

Motoryzacja całokształt spraw związanych z zastosowaniem pojazdów drogowych lub szynowych napędzanych silnikami spalinowymi (a także w ostatnich latach pojazdów napędzanych silnikami elektrycznymi i hybrydowymi).

Nieładnie obrażać innych jak się samemu pisze od rzeczy.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
pedały trzeba butem potraktować
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
a jak pojadę wozem konnym to według ciebie nie będę mógł się wypowiadać na temat motoryzacji ?
cwaniaczku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie, nie będziesz mógł się wypowiadać - również gdy wsiądziesz do Ferrari, też nie będziesz mógł. W zasadzie...to w ogóle nie masz prawa zabierać głosu w tym wątku^^
A wiesz czemu? o_O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewicz udajesz, czy jesteś cymbałem. Może to nam uda się ustalić, będzie łatwiej polemizować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry