Widok

GWE Piractwo

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Większość kierowców z tablicami GWE to najbardzej prymitywni wozacy, lewy pas, wymuszanie pierszeństwa. Gdy są w innych rejonach Polski to potrafią się zachować.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 13
Bo w Gdańsku ani straż miejska, ani policja nie mają fotoradarów. Poza tym policja, która podobno ma tyle nieoznakowanych samochodów z wideo-rejestratorami, jakoś nie korzysta z nich zbyt intensywnie, żeby tępić różne nieprawidłowe zachowania na drodze.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Większość kierowców z tablicami GD to najbardzej prymitywni wozacy, lewy pas, wymuszanie pierszeństwa. Z tą róznicą do GWE, że gdy są w innych rejonach Polski to też NIE potrafią się zachować.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 52
Codziennie rankiem jadę do pracy Chwaszczyńską/Wielkopolską i mam okazję widzieć, jak GWE/GKA/GKS/GTC/etc., jadą do pracy. Blokowanie lewego pasa, jazda na zderzaku, zmiana pasów bez kierunkowskazów, raptowne hamowanie, przekraczanie dozwolonej prędkości (na Chwaszczyńskiej/Wielkopolskiej jest 50km/h)...i tak mógłbym mnożyć.
Autor wątku ma rację.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie do końca masz rację. Chwaszczyńska od polifarnu do skrzyżywoania z obwodnicą ma ograniczenie do 70. Pozdrawiam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
halek ma zawsze rację, a jak jej nie ma to nazwię cię trollem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak tam rimming ass? Trenujesz?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
"Autor wątku ma rację."

Autor wątku uogólnia. A jak pisałem wcześniej uogólnienia są krzywdzące przynajmniej dla części osób z grupy, której dotyczą. A na drodze można spotkać "miszczów" z każdą możliwą rejestracją.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
Cross, proponuję abyś o 6:30 rano przejechał odcinek zjazdu z Obwodnicy do Alei Zwycięstwa - zmienisz zdanie.
Jeśli dosłownie każdy samochód z rejestracją GWE/GKS/GKA/GTC/etc., jedzie w sposób opisany powyżej, to jaki można wniosek wysnuć?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9
pomyś dlaczego tak jest, bo tych aut z GKA, GWE GKS dojeżdża najwiięce. Trudno aby mieszkaniec Gdyni, np. ul Zielonej, jadąc na Starowiejską jechał Chwaszczyńską Ale cóż wymagać od bezmózgów umiejących narzekać i krytykować
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 19
Jak małpa to też kaszebski styl
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie trzeba wymagać od kierowców- od tego są przepisy ruchu drogowego i trzeba posiadadać kulturę której w pewnych rejonach Polski nie posiadają.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
wróć zdzicho do swojego zapizdowa, gdzie furmankami jeżdżą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
wróć zdzicho do swojego zapizdowa, gdzie furmankami jeżdżą
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
To samo tyczy sie kierowców z N... a dokładnie z NBA renault thalia. Kierowca myśli że jak włączy kierunkowskaz to mu wszytko wolno. A pózniej hamuje na stłuczke. Ostrzegam ze nastepnym razem nie bede taki wyrozumiały.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie wszelkie NOL NBE NE itd. jeżdżą jakby pierwszy raz w mieście byli.
Siedzą na zderzaku, pędzą i przelatują na czerwonym. Jacyś na ciśnieniu są....
Zdarzycie się dorobić..
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znowu płaczki na forum.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12
tylko my z Warszawy jędzimy, reszta to doopy wolowe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Widzę, że kolejna dyskusja w stylu "wyższość świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
a ja mam rejestrację GA a mieszkam w Rumi i co, zatkało kakao ?? :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20
do góry