Widok
mam rejestracje GWE
uczyłem się jeździć tam gdzie ty "bohaterze" bał byś się teraz wjechać. Widzę samochody GD, GA, GKA, GDA, N.. jeżdżące jak by je oszołom prowadził, ale też jeżdżące zgodnie z przepisami i kulturalnie
to nie zależy od tablic rejestracyjnych, ale od kierowcy
ALE TAKI BOHATER JAK TY TEGO NIGDY NIE ZROZUMIE,
ważna będzie gramatyka
uczyłem się jeździć tam gdzie ty "bohaterze" bał byś się teraz wjechać. Widzę samochody GD, GA, GKA, GDA, N.. jeżdżące jak by je oszołom prowadził, ale też jeżdżące zgodnie z przepisami i kulturalnie
to nie zależy od tablic rejestracyjnych, ale od kierowcy
ALE TAKI BOHATER JAK TY TEGO NIGDY NIE ZROZUMIE,
ważna będzie gramatyka
"bo rowerzysta też jest uczestnikiem ruchu"
Tusię zgadzam. Jest pełnoprawnym uczestnikiem ruchu.
"motoryzacja to nie tylko samochody"
A co oprócz samochodów, bo rowery na pewno nie.
Motoryzacja całokształt spraw związanych z zastosowaniem pojazdów drogowych lub szynowych napędzanych silnikami spalinowymi (a także w ostatnich latach pojazdów napędzanych silnikami elektrycznymi i hybrydowymi).
Nieładnie obrażać innych jak się samemu pisze od rzeczy.
Tusię zgadzam. Jest pełnoprawnym uczestnikiem ruchu.
"motoryzacja to nie tylko samochody"
A co oprócz samochodów, bo rowery na pewno nie.
Motoryzacja całokształt spraw związanych z zastosowaniem pojazdów drogowych lub szynowych napędzanych silnikami spalinowymi (a także w ostatnich latach pojazdów napędzanych silnikami elektrycznymi i hybrydowymi).
Nieładnie obrażać innych jak się samemu pisze od rzeczy.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
To może historią sprzed godziny. Wściekły korek na Wielkopolskiej i to już od Alei Zwycięstwa. Na wysokości wyjazdu z przykościelnej ulicy (przed wiaduktem) jest linia do zatrzymania się przed światłami - po to ta linia, aby samochody wyjeżdżające od strony cmentarza mogły się zmieścić.
Biały van z rejestracją GDA usilnie próbował blokować wyjeżdżających, potem kilkukrotnie zajechał drogę już na Wielkopolskiej, na wysokości wjazdu na Chwaszczyńską trzykrotnie ubliżał innym kierowcom (pasażer był wyraźnie pijany, siedział z butelką piwa w ręku), dwukrotnie wysiadał z samochodu i próbował straszyć kierowców stojących w korku.
W końcu zatrzymała osła policja. GDA...pytania?
Biały van z rejestracją GDA usilnie próbował blokować wyjeżdżających, potem kilkukrotnie zajechał drogę już na Wielkopolskiej, na wysokości wjazdu na Chwaszczyńską trzykrotnie ubliżał innym kierowcom (pasażer był wyraźnie pijany, siedział z butelką piwa w ręku), dwukrotnie wysiadał z samochodu i próbował straszyć kierowców stojących w korku.
W końcu zatrzymała osła policja. GDA...pytania?
GPU to jest mistrzostwo
A co ma powiedzieć osoba jeżdżąca jak Pan Bóg przykazał z rejestracją GWE wobec wszystkich z GPU przyjedźcie w weekend do Auchan na zakupy i dopiero zobaczycie "kulturę parkowania", "cofanie się" czy "włączania" co tam obwodnica okazuje się że te rejestracje nawet przy 10 km\ h potrafią nieźle narozrabiać