Widok

GWE Piractwo

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Większość kierowców z tablicami GWE to najbardzej prymitywni wozacy, lewy pas, wymuszanie pierszeństwa. Gdy są w innych rejonach Polski to potrafią się zachować.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 13
Tak ale rej.GA GD też nie pozostaje w tyle z nadmierną prędkością
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja zauważyłem i codziennie zauważam, gdy ta chmara GWE/GKS/GKA pędzi Chwaszyczńską/Wielkopolską +100km/h.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6
Bo się, k..wa, spieszymy :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzisaj miałem niemiły przypadek na obwodnicy z GD , jeżdzę codziennie kilka razy po obwodowej Trójmiasta i nie zauważyłem zależności, Czy to GWE GPU GTC GD GSP czy wreszcie GA :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się dwoma przedmówcami. I już to gdzieś niedawno na forum poruszałem - wszystkiemu często jest winna moc auta, która dozowana jest bezmyślnie, przecież maszyna ze 120KM i więcej nie będzie jechała za Pandą, nawet gdy jest ograniczenie prędkości czy zakaz wyprzedzania, a za chwilę rondo. Robię codziennie ok90km w mieście i widzę, że absolutnie nie ma tu nic do rzeczy rejestracja - tylko w moim przypadku jest mała różnica, jadąc za zawalidrogą nie mogę sobie pozwolić czasem na wyprzedzanie, chociaż widzę, że jadę za niedzielnym kierowcą, a to wszystko przez ograniczenie mocy mego auta... :)
Lepiej odkopmy temat o włączaniu się do ruchu na rondzie, bo w tym wypadku to mnie się zdaje, że wszyscy z GD to jakoś tacy niedouczeni...może dlatego, że rond bez sygnalizacji świetlnej to u siebie mało mają ?? :P
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dokładnie jeżdżę zawodowo i nieraz mam ochotę zamiast hamować to dodać gaz i nie ma znaczenia rejestracja tylko umiejętności,kultury,i co najważniejsze rozumu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak mam GWE i mieszkam w Gdyni. Płacę mniej za ubezpieczenie, znacznie mniej Może podzielisz jeszcze na markę auta, rok produkcji, model i kolor, płeć kierowcy. Bardziej precyzyjne określenie pozwoli wyłąpać pirata. Palnij się czlowieku w łeb
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9
a ja mam rejestrację GA a mieszkam w Rumi i co, zatkało kakao ?? :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20
Widzę, że kolejna dyskusja w stylu "wyższość świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
tylko my z Warszawy jędzimy, reszta to doopy wolowe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Znowu płaczki na forum.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12
Dokładnie wszelkie NOL NBE NE itd. jeżdżą jakby pierwszy raz w mieście byli.
Siedzą na zderzaku, pędzą i przelatują na czerwonym. Jacyś na ciśnieniu są....
Zdarzycie się dorobić..
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
To samo tyczy sie kierowców z N... a dokładnie z NBA renault thalia. Kierowca myśli że jak włączy kierunkowskaz to mu wszytko wolno. A pózniej hamuje na stłuczke. Ostrzegam ze nastepnym razem nie bede taki wyrozumiały.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
wróć zdzicho do swojego zapizdowa, gdzie furmankami jeżdżą
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
wróć zdzicho do swojego zapizdowa, gdzie furmankami jeżdżą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie trzeba wymagać od kierowców- od tego są przepisy ruchu drogowego i trzeba posiadadać kulturę której w pewnych rejonach Polski nie posiadają.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak małpa to też kaszebski styl
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 7
pomyś dlaczego tak jest, bo tych aut z GKA, GWE GKS dojeżdża najwiięce. Trudno aby mieszkaniec Gdyni, np. ul Zielonej, jadąc na Starowiejską jechał Chwaszczyńską Ale cóż wymagać od bezmózgów umiejących narzekać i krytykować
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 19
Cross, proponuję abyś o 6:30 rano przejechał odcinek zjazdu z Obwodnicy do Alei Zwycięstwa - zmienisz zdanie.
Jeśli dosłownie każdy samochód z rejestracją GWE/GKS/GKA/GTC/etc., jedzie w sposób opisany powyżej, to jaki można wniosek wysnuć?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9
"Autor wątku ma rację."

Autor wątku uogólnia. A jak pisałem wcześniej uogólnienia są krzywdzące przynajmniej dla części osób z grupy, której dotyczą. A na drodze można spotkać "miszczów" z każdą możliwą rejestracją.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry