Widok
Z tego co ja wiem to Ci co uzbierali z tych "słoików" to się wyprowadzają z zawszonego miasta na obrzeża, a więc zmieniają GD na GKS, GKA a może GWE (bo jakby ktoś nie widział to Bojano czy Dobrzewino to już GWE)... póki co jest taka tendencja i nie zatrzymasz zalewu Gdańska rejestracjami z G i inną literką dalej. Poza tym GD powinno być mniej na drogach i powinni poruszać się komunikacją lub rowerem a nie przewozić d*pska po 2km albo dwie przecznice...!
Część bardziej kumatych od ciebie haha pajacu wyprowadzilo się ze slumsów i blokowisk, płacą mniejsz podatki i OC. Mają domy a nie betonowe nory . Pewnie jesteś jakimś pomiotem, dziada który za chlebem na kaszuby przyjnaechał. Mieszkasz pewnie w dzielnicy apartamentowej orunia, olszynka, albo gdyńskim pekinie, czy meksyku
Masz i słonia w karafce na złotym łańcuszku.... W internecie możesz wszystko wypisać o czym marzysz. Może kiedyś ci sie spełni . O dumie to porozmawiamy jak przestaniesz być sloikiem. Gdanszczanie są dumni z tego ze tu są zameldowani i np. tu trafiają ich podatki. I z tego tez powodu szanuja użytkowników dróg czego nie można powiedzieć o sloikach, czego dowód przeprowadziłem powyżej
kumatych :-)
ty jestes z tych kumatych co to w piecu butelkami po napojach palą a śmieci do śmietników komunalnych podrzucaja.
Taki kumaty jestes że altane z najtanszego pustaka zbudowales i kamienicznika zgrywasz.
Zrozum wiejski burku że czy to Nowy York czy warszawa czy Gdańsk to lepsza buda dla psa w centrum niż zamek dla wiejskiego burka na wsi. Bo sama ziemia w centrum miasta jest wielokrotnie drozsza niz twoja lepianka oblozona styropianem bo na normalna cegle to ciebie nie stac.
A jak musisz kupowac tanie ubezpieczenie to lepiej wyzlomuj parcha bo 19lat to juz czas pomimo ze od 2lat w rodzinie dopiero nowka nie smigany.
ty jestes z tych kumatych co to w piecu butelkami po napojach palą a śmieci do śmietników komunalnych podrzucaja.
Taki kumaty jestes że altane z najtanszego pustaka zbudowales i kamienicznika zgrywasz.
Zrozum wiejski burku że czy to Nowy York czy warszawa czy Gdańsk to lepsza buda dla psa w centrum niż zamek dla wiejskiego burka na wsi. Bo sama ziemia w centrum miasta jest wielokrotnie drozsza niz twoja lepianka oblozona styropianem bo na normalna cegle to ciebie nie stac.
A jak musisz kupowac tanie ubezpieczenie to lepiej wyzlomuj parcha bo 19lat to juz czas pomimo ze od 2lat w rodzinie dopiero nowka nie smigany.
"Masz rację, zachowują się jakby te dwie litery na rejestracji świadczyły o nie wiadomo czym - jadę autem - pan i władca na trasie - trochę oleju w głowie Kierowcy..."
Nie sądzę żeby wyznacznikiem poziomu oleju w głowie kierowcy były litery na tablicy rejestracyjnej jego samochodu.
Nie sądzę żeby wyznacznikiem poziomu oleju w głowie kierowcy były litery na tablicy rejestracyjnej jego samochodu.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Jeśli w pierwszym bloku rejestracji są 2 litery lub ewentualnie GSP, znaczy to że w środku najprawdopodobniej siedzi osoba na co dzień poruszająca się po wielopasmowych drogach o dużym natężeniu ruchu wyposażonych w sygnalizację świetlną i znaczną ilość oznakowania. Jeśli natomiast na tablicy rejestracyjnej znajdują się 3 litery, znaczy to że w środku, między fotelem a kierownicą znajduje się najprawdopodobniej osobnik mający doświadczenie w jeździe wąskimi, jednopasmowymi drogami gminnymi o znikomym natężeniu ruchu i braku oznakowania oraz całkowitym braku sygnalizacji świetlnej.
Wniosek jest prosty - statystycznie lepszymi kierowcami są ci z literami GD i GA a także GSP na początku tablicy rejestracyjnej od GWE, GKA, GPU, GDA, GTC i in. podobnymi.
Wniosek jest prosty - statystycznie lepszymi kierowcami są ci z literami GD i GA a także GSP na początku tablicy rejestracyjnej od GWE, GKA, GPU, GDA, GTC i in. podobnymi.