Widok

Gabriela - ocena

Delta OSK Temat dostępny też na forum:
Ogromnie polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie pana Rafała! Trafiłam tutaj z polecenia i była to jedna z najlepszych decyzji. Zdałam teorię i praktykę za pierwszym razem, ale wiem, że nie byłoby to możliwe bez tak świetnego instruktora. Pan Rafał ma ogromną cierpliwość, wszystko tłumaczy jasno i dokładnie, a przy tym tworzy świetną atmosferę. Każda lekcja była ciekawa, można było się pośmiać, porozmawiać i jednocześnie bardzo dużo nauczyć. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło, bo wszystko wcześniej było dokładnie przećwiczone. Dzięki panu Rafałowi nie tylko zdałam egzamin, ale przede wszystkim czuję się pewnie i bezpiecznie za kierownicą. To instruktor z prawdziwego powołania. W dzisiejszych czasach bardzo rzadko spotyka się osoby, które wkładają w swoją pracę tyle serca i zaangażowania. Od początku było widać, że naprawdę zależy mu na kursantach i ich sukcesie. Gdybym miała wybierać jeszcze raz, bez chwili zastanowienia wybrałabym właśnie jego. Dziękuję za cierpliwość, wsparcie i wiarę we mnie. Polecam z całego serca!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za opinię!:)
Wielkie GRATKi!:)
Zdany egzamin po mistrzowsku:)
Życzymy powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry