Widok

Gaja

Nie chodzi mi o prowokacje, to znów tylko Twoje mniemanie tak jak i moje gdy dociekałem o co Tobie chodziło no i najzwyczajniej się pomyliłem, miaŁem prawo, gdy ktoś nie pisze dosłownie, a ja w zgaduj-zgadula bawić się nie lubię...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gajeczka

W takim razie precyzuję - jak się pytasz "gdzie", ano wśród "wtajemniczonych" czyli ludzi pracujących na wysokich stanowiskach ww. instytucjach

Jimmy

Ciekawe czy by ci pozyczył!!!

Jimmy

e nie prawda

Jimmy

jakoś nie zauważyłam, aby chodzenie do pracy mi szkodziło...przynajmniej mam jak to napisałeś do Kiszczaka pieniądzę na rozrywki rozmaite.tak dałam się złapać systemowi i wybrałam mniejsze zło, gdyż wolę to niż bezsensowne i mało skuteczne politykierstwo jakie uprawiasz Ty i Tobie podobni, przynajmniej nie jestem ciągana po sądach i nie muszę znosić kpin.
moja jedyna i słuszna prawda jest taka, że trzeba akceptować to co myślą inni, ale wiesz trudno wytrzymać jak ktoś ci wmawia, że brak zainteresowania polityką to źle.

gajeczka

Kolory rozrózniam, więc nie musze sie kłócić o daltonizm z Kiszczakiem. Chyba że chodzi Tobie metaforę czarne-białe. Baw się dobrze w tych Sudetach, ciekawe gdzie konkretnie jedziesz? A jesli chodzi o cieciowanie to mam zamiar to zmienić za jakiś czas, porobić jeszcze coś innego, ale na razie jest to praktyczne, wielkich potrzeb nie mam

Jimmy

a na co chciałbyś zmienić cieciowanie???I gdzie ci będzie tak dobrze????
Jadę na Sudety Środkowe, w Góry Kamienne w prostej lini 300 metrów na czechy (=tanie piwo i rum), Mamy pewien plan z grópą zapaleńców mamy też leśną chatę i 3 ha ziemi. Ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Lenn Kiszczak

czy ktoś was już wtajemnieczył w plan, dotyczący srody po aktorach???? Kiszczaku ktos kto przetrzymuje twój notes miał to zrobić.

Gaja

Nieprawda? Jak ktoś ma dużo pieniedzy to zawsze dobrą informację o rynku dostanie. Po za tym po tym co mówi Stiglitz na temat reform miedzy innymi w naszym kraju, w których on sam uczestniczył, jak był ważna personą w Banku Światowym, a potem noblistą z zakresu ekonomii to już nie mam wątpliwości, że to o czym mówię jest prawdziwe. Rzekomy "wolny rynek" o którym tak zaciekle wykładają na uczelniach ekonomicznych nie sluży zwyklym "szaraczkom", a tylko i wyłącznie tym, których wyżej wymieniłem. Cytowanie tego co mówił Stiglitz, zajęłoby tyle ile czasem miejsca zajmuje wypowiedź Klaudiego, tylka że ta wypowiedź mogłaby zobrazować, jak funkcjonują mechanizmy "wolnego rynku" i co powodują. W "Wyborczej" tego artykułu nie znalazłem

Jimmy

nieprawda w tym sensie że wg mnie wolny rynek nie istnieje nigdzie.I chodzi mi tu o cieniutką nić powiazań wszystkiego ze wszystkim.

Gaja

Tego ci nie powiem, ale jest takie jedno dobre miejsce gdzie tez bedzie mi równie dobrze. Na Czechach byŁem w te wakacje no i powiedzenie o czeskim filmie nie jest bezpodstawne. Góry Stolowe są tam piekne i pewno byś mnie zabiła, ale trzy noce pod rząd spałem w namiocie na dziko w lesie, a raz nawet w rezerwacie. Ręczę jednak za siebie że wszystkie smieci zabrałem.

Jimmy

to wielka tajemnica ale ja też zawsze na dziko, za każdym razem.

Gaja

O tym wolnym rynku mówilem w duzym cudzysłowiu. Dzisiejszy "wolny rynek" to "wypisz, wymaluj" M...M...M... no pozwól mi powiedzieć to słowo:))) Malthus

Jimmy

a śmieci nie należy zbierać - (bo to filozofia końca rury)- tylko nie należy ich produkować.!!!!

Jimmy

a jak tam twoje mnisie plecy??? Czy już dostały swoją porcję pokuty????

Kiszczaku

mój raj wcale nie jest utracony!!

Agentka

Ja nie wmawiam Tobie, że źle że nie interesujesz sie polityką. Nie musze tego robić, bo i bez tego jest to prawdą. Politykować bardzo lubię i wolę to od gadania o wybieraniu mniejszego zla. Jesli wszyscy będą tak jak Ty iść za "opinią publiczną" to nadal bedziemy mniejsze zło wybierać. Oprócz politykierstwa próbowałem uprawiac politykę, tylko że z cwaniakami było mi nie po drodze i uważam (ty zapewne też) że to chyba dobrze. Na razie wiec pozostanie mi politykierstwo, gdyż nie jestem Wałesa juniior i nie ucze się w przybudówce CIA - zakonie Jezuitów, nie mam także pieniedzy na billboardy, plakaty i zakładanie ogromnej lewicowej partii.

Gaja

nic nie wiem nic

Gaja

nie mam z czego skręcić bata...Widzę ze lepiej by było przejść na gg, ale wolę go tutaj nie podawać

Jimmy

ale to i tak nie zmienia faktu , |e jestes koslawym wypierdkiem i masz zolty mozg.

Kiszczak

Moja koslawość o niczym nie świadczy, a koloru mego mózgu chyba nie miałeś okazji oglądać, po za tym chyba mózg ma taki własnie kolor

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (30 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Grajdołki (254 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry