Widok

Gaja

Nie chodzi mi o prowokacje, to znów tylko Twoje mniemanie tak jak i moje gdy dociekałem o co Tobie chodziło no i najzwyczajniej się pomyliłem, miaŁem prawo, gdy ktoś nie pisze dosłownie, a ja w zgaduj-zgadula bawić się nie lubię...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Być kobietą to jednak strata czasu.

Grupa Rafala Kmity op.cit.

w kwestii herbaciarni

dziś tam zaprowadziłam gości ze Śląska, bardzo im się podobało, niestety nie udało mi się ich nakłonić na czekoladę z chili.Następnym razem ...

Lenn

z tymi racuszkami to było bardzo nie w porządku nakarmić Kiszczaka racuszkami...przyszedł do kina i zaczął o nich opowiadać, a ja głodna nieziemsko zgrzytałam zębami i jak ten pies Pawłowa poczułam ślinkę napływającą na język..racuszki, oj racuszki!

lennonka

thx

Jimmy

wszedzie mowia pisza i gledza, ze szary, skad masz takie dane?

Jimmy

... zolty w zielone ciapki.

Jimmy

wiem, jestem jednostronna - ale co ma wspolnego moje wspominanie o tym, ze dostalam od Ciebie prezent z Twoja (ewentualna) niepelnosprawnoscia???

gaja

grdyk

gaja

racuszki - ale dopiero teraz. chRRRRup (up, up, up).

Jimmy

ja nie mam mozgu.

Agentko

mi już o nic nie chodzi ze środą bo ze spuchniętą nogą i tak sobie nie potańczę!

Gajka

o co Ci właściwie chodzi z tą środą?

Kiszczaku Lenn

co dzis macie na obiad?????

Kiszczak

Moja koslawość o niczym nie świadczy, a koloru mego mózgu chyba nie miałeś okazji oglądać, po za tym chyba mózg ma taki własnie kolor

Jimmy

ale to i tak nie zmienia faktu , |e jestes koslawym wypierdkiem i masz zolty mozg.

Gaja

nie mam z czego skręcić bata...Widzę ze lepiej by było przejść na gg, ale wolę go tutaj nie podawać

Gaja

nic nie wiem nic

Agentka

Ja nie wmawiam Tobie, że źle że nie interesujesz sie polityką. Nie musze tego robić, bo i bez tego jest to prawdą. Politykować bardzo lubię i wolę to od gadania o wybieraniu mniejszego zla. Jesli wszyscy będą tak jak Ty iść za "opinią publiczną" to nadal bedziemy mniejsze zło wybierać. Oprócz politykierstwa próbowałem uprawiac politykę, tylko że z cwaniakami było mi nie po drodze i uważam (ty zapewne też) że to chyba dobrze. Na razie wiec pozostanie mi politykierstwo, gdyż nie jestem Wałesa juniior i nie ucze się w przybudówce CIA - zakonie Jezuitów, nie mam także pieniedzy na billboardy, plakaty i zakładanie ogromnej lewicowej partii.

Kiszczaku

mój raj wcale nie jest utracony!!

Jimmy

a jak tam twoje mnisie plecy??? Czy już dostały swoją porcję pokuty????

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry