Widok

Gaja

Nie chodzi mi o prowokacje, to znów tylko Twoje mniemanie tak jak i moje gdy dociekałem o co Tobie chodziło no i najzwyczajniej się pomyliłem, miaŁem prawo, gdy ktoś nie pisze dosłownie, a ja w zgaduj-zgadula bawić się nie lubię...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znalazlam serwis dla kobiet!

Czesc dziewczyny!
Znalazlam nowy seriws dla kobiet! www.female.pl

gaja

niee, Kiszczak jak zawsze troszke koloryzuje:) a co, moze opowiadal, co zrobilam z Gadem?:O

Płk(.)Kiszczak

Ueee.... :( Widzę że obecnie specjalizujesz się w pisaniu obraźliwych textów . Kiedyś przed laty proponowałem Ci w Gratce napisanie i wydanie książki - ale ....nie w takim stylu . Czyżbym się wtedy tak bardzo mylił..... :( . ???? zostały tylko %???

Jimmy

nie jstem przerazona:) tylko mi szkoda, ze Gratka rozpieprza sie w ten sposob (jakkolwiek juz byla rozpieprzona). ze ludzie, ktorych laczylo cos naprawde fajnego, pluja na siebie dla samej przyjemnosci plucia.

At

a czym to sie rozni od tego, co bylo w Gratce?

Lenn

opowiadał, / koloryzował /naśmiewał się jak tylko mógł

Jimmy, Płk.Kiszczak - Panowie jak tam wasze mózgi?

Pitagoras mniemał że istnieje związek między nasieniem i mózgiem, twierdził że nadmierna utrata nasienia osłabia mózg (Kiszsczak twierdzi że mózgu nie ma wcale)natomiast zachowanie nasienia w organiźmie ma kożystny wpływ na odżywianie mózgu.

Gajka

ciekawa teoria, powiadasz Pitagoras?

Agentka

znacznie ciekawsza jest dalsza część teori, ale nie powinnam chyba tego pisać!!!!

Gajka

serio?napisz co Ci szkodzi?

Agentka

nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIe zamierzam sama pod sobą dołków kopać!!!

At

ja tu nie pisze ja tu zalatwiam sprawy

Jimmy

Szczerze mówiąc byłem zajęty i jak dotąd nie zajmowałem się tobą poważnie, . Moje plany wymagały wysiłku i koncentracji, a mój czas w sieci jest ograniczony. Dziś mam moment spokoju, więc trochę wyjaśnień.
Twoje życie jest puste, jedyne co w nim masz to kompleksy, dlatego dowartościowywujesz się popisując się swoją "wiedzą" i "elokwencją". Nie rzumiesz, że twoje teksty nie świadczą o inteligencji i o obyciu. Są histeryczne i pełne chciejstwa. Piszesz jakbys się topił i chwytał oddech, czepiasz się tematów jak desek z wraku. Jeżeli nie nauczysz się pływać, żadna decha ci nie pomoże.
Zajmujesz się pierdołami bez znaczenia. Wiesz, ilu było w tym kraju za mojego życia polityków, rządów i systemów politycznych? Co po nich zostało? Jeszcze za dwadzieścia lat słowo "polityk" będzie w Polsce oznaczało rodzaj przestępcy. U nas jeszcze nie ma polityki, to państwo to niemowlak, pogadamy jak dojrzeje.
Czemu napadłem na ciebie w HP. Prawda jest taka, że mnie osobiście nie interesujesz. Mam ugruntowane zdanie na twój temat oparte na twoich czynach a nie słowach.
Zaatakowałem cię na wyraxne życzenie Gai, która wego czasu zmęczona tobą, chciała, żebym odwrócił od niej twoją uwagę i dał ci jakieś zajecie.
Gaja jest niezdecydowana i niekonkretna, sama nie wie czego chce. Spokojnie można powiedzieć, że mnie wystawiła. Najpierw wmanewrowała mnie w konflikt, a potem zmieniła zdanie i nie przerwała konwersacji z tobą. Przyznaję, że jest to dla mnie sytuacja co najmniej niezręczna.
Gaja niestety nie jest osobą zdolną grać fair, nie moówi wprost czego chce, zawsze kręci, dzięki czemu unika konsekwencji. Nie dając nic sama, ciągnie od innych co chce. Robi to, co jest dla niej wygodne a nie to, co trzeba. Gdy już narobi bałaganu, ucieka.
Dałem się wykorzystać, ale jest to dla mnie nauką i mam nadzieję, że będzie także dla ciebie.
To twoja szansa, mam co innego do roboty. Przede mną nieskończone przestrzenie Sieci. I mam ochotę na dłuższą podróż. Jeżeli mi nie odpiszesz, sprawa się zakończy. Jeżeli będziesz
kontyuował tę jałową dyskusję, zniszczę cię.

Gaja

Przykro mi, naprawdę. Ale jestem już za stary na szczeniackie zabawy. Zostało mi najwyżej 50 lat na to, by coś zrobić. Nie mogę marnować czasu na kogoś, kto jest moim przyjacielem gdy jest mu wygodnie, a gdy nie podoba mu się temat rozmowy, każe mi się zamknąć. Nie liczysz się z innymi, postępujesz tak, jakby wszystko ci się należało. Tak nie jest. Na wszystko trzeba sobie zasłużyć, także na krytykę. Buddyści twierdzą, że każde zło, jakie się wyrządzi, po jakimś czasie powraca. Potraktuj to jako taki emocjonalny rykoszet.
Dlaczego to robię? Bo ktoś musi przeciąć ten wrzód. U zbyt wielu ludzi działasz już na kredyt. Jeśli nie ja, to kto? Agentka? Daniel, który ciągle wodzi za tobą cielęcym wzrokiem? A może ci wszyscy faceci, którymi się bawisz?
To, co robisz, nie jest już nawet niekonsekwencją czy niezdecydowaniem, to zwykła głupota. No chyba, że jest jeszcze gorzej i robisz to celowo, dla rozrywki. Mówi się trudno, ja wyjdę na tego złego i wrednego, niestety ktoś musi ubabrać sobie ręce i lepiej, żeby był to stary kafelkarz niż ktokolwiek inny.

Kiszczak

a więc to jest ta groźba z waszych telefonów iż muszę się opowiedzieć po jakiejś stronie - albo po waszej albo po Jimmiego???? .........To jest ta kara za brak wyraźnego stwierdzenia na kogo obstawiam????
Miałam koniecznie rozdzielić czarne od białego?, ...... zielone/czerwone od niewiadomo jakiego????

Kiszczaku zazdrość to nie zbyt dobry doradca!!!! Chcesz mnie ośmieszać/koloryzować tylko dlatego że .....i tu cie boli!!!! Nic już nie poradzisz na mój gust!!!

Uwielbiasz takie sytuacje, uwielbiasz jak ludzie obrzucają się mięsem, ja ci tej satysfakcji (jak zresztą wielu innych satyswakcji) nie dam!

Gaja

Nie wiem nic o żadnych telefonach.Narobiłaś w moim życiu strasznego bałaganu. Zastanawiałem się nad tym od dłuższego czasu i w weeked podjąłem decyzję, teksty powstawały od wtorku. Boli mnie że tak nisko mnie oceniasz. Zazdrość, zemsta nawet nie wiesz jak chciałem byś dała mi do nich powód. Mam wrażenie że twój tekst był bardziej do Jimmyego niż do mnie. Ja po prostu sprzątam i wymiatam rzeczy niepotrzebne za próg. Świadomie lub nieświadomie niszczysz mnie, więc wycofuję się paląc za sobą mosty.
Nie chcę z tobą gadać, jeśli Jimmy mi nie odpisze raczej tu już nie wrócę.
PS.To co napisałem to prawda, tak to widzę.

Kiszczak

każdy widzi to co chce zobaczyća na dzięki Bogu w życiu nic nie jest ani czarne ani białe!!!
Buźka dla Agentki

Jimmy

nie powiedziałam publicznie na hp że jesteś zły i brzydki, głupi itd. -tak jak owa społeczności mi sugerowała. Efekt jak widać stał się widoczny.... Ale jestem daleka od wiary w indoktrynującą moc poszczególnych sloganów/postów czy gestów. Cóż społecznośc hp wydaje się dziwnie amorficzna....................
Ale wiadomo iż nic tak nie łączy jak wspólny problem.
pa

Gaju

Kiszczak nie napisał tego, co napisał dlatego że nie potępiłaś Jimmy'ego. Łatwo w ten sposób wytłumaczyć to, co się stało... tyle, że mijając się prawdą sporym łukiem.
To co sądzisz o Jimmym i o jego poglądach to wyłącznie Twoja sprawa i byłoby śmieszne, gdyby było inaczej.
Proszę, nie odbierz tego jako atak na siebie.

co tu sie do cholery dzieje

tzn - czemu nic sie nie dzieje?

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry