Widok
pierwszy raz słyszę o wysokoskretnej BAWEŁNIE . Myślę ,że wasza wiedza jest niewielka, a tak naprawdę jak czytam ,że jakiś sprzedawca śmiał się z klientów to mi ręce opadają , zapewne był to ktoś z twojego towarzystwa. ŻENADA. A produkty Sunset Suits jak do tej pory jak wszyscy mają lepszy i gorszy produkt. Nie można oceniać jednoznacznie . Sprzedawałam ich produkty i produkty np. Oscar Jacobson podobno wyszywany tylko w europie . Bzdura mieli metki Made In China. a wybór należy do klienta i tylko do niego.
mam już drugi garnitur Sunseta, noszę go rok na zmianę z innymi (Malibu, polska, naprawdę fajna, niedroga firma, materiały mieszane, ale w sam raz do pracy i dobry krój) . SS nosi się dobrze.
Inna sprawa, to ta, że mam typową sylwetkę do rozmiaru 50. Do jakiego sklepu nie wejdę, pasuje na mnie jak ulał, tylko czasem trzeba o 1-2 cm skrócić spodnie.
To jest ten problem tak naprawdę. Szycie na miarę rzadko bywa dobre. Chyba, że szyje się u dobrego i drogiego niestety krawca.
Dla mnie wydatek 800-900 zł na garniak to wystarczy na razie. A SS mi idealnie przypasował. Może nawet trochę za modny jak dla mnie. Prawdziwa klasyka elegancji pozostaje o krok do tyłu w porównaniu z modą!
Inna sprawa, to ta, że mam typową sylwetkę do rozmiaru 50. Do jakiego sklepu nie wejdę, pasuje na mnie jak ulał, tylko czasem trzeba o 1-2 cm skrócić spodnie.
To jest ten problem tak naprawdę. Szycie na miarę rzadko bywa dobre. Chyba, że szyje się u dobrego i drogiego niestety krawca.
Dla mnie wydatek 800-900 zł na garniak to wystarczy na razie. A SS mi idealnie przypasował. Może nawet trochę za modny jak dla mnie. Prawdziwa klasyka elegancji pozostaje o krok do tyłu w porównaniu z modą!
A skąd taka informacja?? Pracuję w tej branży mamy garnitury o skręcie wełny 150, a slyszalam ze Digiel ma nawet 180. Na ślub polecam garnitury z domieszka jedwabiu, ale ważne jest wtedy zeby welna miala wysoki skret gdyż jedwab się bardzo gniecie, ewentualnie dodatek czegoś sztucznego żeby zrównoważyć gnietliwość jedwabiu.
a ja polecam salony Bell :)
mają tam takie marki jak: # Marlboro Classics
# Pierre Cardin
# Jupiter
# Pionier
# Digel
# Camel Active
# Bytom
# Pelo
# Hucke
# Pal Zileri
# Cerruti
# Otto Kern
# Carl Gross
# Baldessarini
Fajne wysokogatunkowe garnitury można kupić w promocyjnych cenach:)
Moj narzeczony kupił tam smoking DIGEL za 1300zł razem ze spodniami:) to akurat na swietojanskiej
Mój tatusiek tez kupił gajer DIGEL w salonie Bell w Realu na Osowej i dał 1100zł 100% wysokoskretnej bawełny:)
Mozna trafic na lepsze promocje, obsluga rewelacyjna, poprawki bez zarzutów:)
mają tam takie marki jak: # Marlboro Classics
# Pierre Cardin
# Jupiter
# Pionier
# Digel
# Camel Active
# Bytom
# Pelo
# Hucke
# Pal Zileri
# Cerruti
# Otto Kern
# Carl Gross
# Baldessarini
Fajne wysokogatunkowe garnitury można kupić w promocyjnych cenach:)
Moj narzeczony kupił tam smoking DIGEL za 1300zł razem ze spodniami:) to akurat na swietojanskiej
Mój tatusiek tez kupił gajer DIGEL w salonie Bell w Realu na Osowej i dał 1100zł 100% wysokoskretnej bawełny:)
Mozna trafic na lepsze promocje, obsluga rewelacyjna, poprawki bez zarzutów:)