Widok

Garnki AMC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy warto w nie zainwestować? Ktoś z Was ich używa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja mama ma te garnki od kilku ładnych lat - naprawdę długo i nadal wyglądają jak nowe; Jest bardzo z nich zadowolona - zwłaszcza z pokrywki do szybkowara.
Nie wiem jak teraz ale te co ma moja mama nie są do kuchni indukcyjnych;
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my od kilkunastu lat mamy zestaw garnków i misek Zepter :) później moja Mama dokupiła jeden wielki garnek - chyba AMC - albo czegoś podobnego(niby Zepter ale nie Zepter) ;)

wszystkie są super :) jak rok mieszkałam poza domem to ciężko mi było przywyknąć do "normalnych" garnków ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też mamy i bardzo polecam :)
Najwięcej używałam szybkowara- do ubiegłego tygodnia kiedy poszła chyba uszczelka...

Najgorsze że za nic nie znajdę dowodu sprzedaży... Znacie moze jakiegoś przedstawiciela AMC ? Chciałabym zapytać co mogę w tej sytuacji zrobić...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak warto mamy je od 21 lat szczególnie szybkowar jest używany często .Polecam
rewelacja garnik AMC ,uzyam je ponad 18 lat.Jak nowe,szybkie gotowanie,energia zaoszczędzona,przy tym zdrowe gotowanie mala ilośc wody,bez tłuszczu.Trzeba tylko umiec gotowac.
Polecam mozna je tanio kupic w Niemczech przez ogłoszenia ebay Anzeige Topfe AMC tak trzeba wpisac i wyjdzie ta strona

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (123 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Sędzia Breza-Kłos (3 odpowiedzi)

Witam, czy kogoś rozwodziła sędzia Wiesława Breza-Kłos? Proszę o opinie.

CET na Kowalach - proszę o opinie (109 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

do góry