Widok
Gastroskopia - gdzie ?
Dziewczyny gdzie wykonywałyście to badanie, mam refluks i muszę zrobic gastroskopie ale nie wiem gdzie uderzyć. Dzwoniłam do SwissMed , bo tam rodziłam i termin mają na maj, ale nie wiem czy lekarz tak od tego badania jest ok, moze ktoś wie coś więcej na ten temat ??
Z góry dzięki za dodatkową wiedzie : )
Z góry dzięki za dodatkową wiedzie : )
rok temu robiłam w LuxMedzie :] u Dr Wegnera :)
kopiuje co kiedyś pisałam na forum ;)
przesympatyczny Lekarz :) i Pani Pielęgniarka - chociaż badanie okropne ;) to pomagali cały czas, zabawiali, czynili wszystko "znośnym" ;) a jestem wyjątkowo ciężkim przypadkiem jeśli chodzi o pchanie do gardła czegokolwiek ;P
kopiuje co kiedyś pisałam na forum ;)
przesympatyczny Lekarz :) i Pani Pielęgniarka - chociaż badanie okropne ;) to pomagali cały czas, zabawiali, czynili wszystko "znośnym" ;) a jestem wyjątkowo ciężkim przypadkiem jeśli chodzi o pchanie do gardła czegokolwiek ;P
Jeżeli miałabym jeszcze raz przez to przechodzić to na pewno zdecydowałabym się na wizytę w Luxmed u Dr Wegnera. Miałam u niego gastroskopie i koloskopie i naprawdę lekarz super. Może jego wygląd odstraszać trochę ale człowiek naprawdę sympatyczny, a przy badaniu rzucał żartami i opowiadał mi o moich wnętrznościach co właśnie w danym momencie widać ;)