Widok

Gastroskopia - gdzie ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny gdzie wykonywałyście to badanie, mam refluks i muszę zrobic gastroskopie ale nie wiem gdzie uderzyć. Dzwoniłam do SwissMed , bo tam rodziłam i termin mają na maj, ale nie wiem czy lekarz tak od tego badania jest ok, moze ktoś wie coś więcej na ten temat ??
Z góry dzięki za dodatkową wiedzie : )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
robilam trzy razy, za kazdym razem na NFZ w Szpitalu Zakaznym na Smoluchowskiego i naprawde polecam.
Najdluzej na termin czekalam okolo miesiaca. Ostatnio pol roku temu. A wszystkie trzy razy w przeciagu 1,5 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rok temu robiłam w LuxMedzie :] u Dr Wegnera :)

kopiuje co kiedyś pisałam na forum ;)

przesympatyczny Lekarz :) i Pani Pielęgniarka - chociaż badanie okropne ;) to pomagali cały czas, zabawiali, czynili wszystko "znośnym" ;) a jestem wyjątkowo ciężkim przypadkiem jeśli chodzi o pchanie do gardła czegokolwiek ;P
polecam szpital mswia mialam kilkakrotnie robiona i gastroskopie i kolonoskopie i bardzo sobie chwalilam, lekarz super, zreszta znam go juz lata z tego szpitala, a wczesniej z akademii;)
Amelia Zofia 1225g, 43cm:) jestem mama!

image
Jeżeli miałabym jeszcze raz przez to przechodzić to na pewno zdecydowałabym się na wizytę w Luxmed u Dr Wegnera. Miałam u niego gastroskopie i koloskopie i naprawdę lekarz super. Może jego wygląd odstraszać trochę ale człowiek naprawdę sympatyczny, a przy badaniu rzucał żartami i opowiadał mi o moich wnętrznościach co właśnie w danym momencie widać ;)
image
ja odplatnie robilam z clinice medica:)
przychodnia nowy chelm

dr orlowski
polecam

nfz
Moja mama robiła na Chełmie właśnie w przychodni nowy Chełm o dziwo krótki termin bo niecałe 2 tyg czekała ,ale było to jakiś czas temu ,nie wiem jak teraz z terminami.
Polecam Dr Czarzastego w Clinice Medice na Grabówku. lekarz rzeczowy i zabwny. tak jak lubię.
miałam skierowanie od internisty. 3 razy. i 3 razy czekałam z miesiąc może.
dzięki za odpowiedzi moze ktoś jeszcze coś podpowie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (28 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

do góry