Widok

Gastroskopia - gdzie ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny gdzie wykonywałyście to badanie, mam refluks i muszę zrobic gastroskopie ale nie wiem gdzie uderzyć. Dzwoniłam do SwissMed , bo tam rodziłam i termin mają na maj, ale nie wiem czy lekarz tak od tego badania jest ok, moze ktoś wie coś więcej na ten temat ??
Z góry dzięki za dodatkową wiedzie : )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za odpowiedzi moze ktoś jeszcze coś podpowie?

Polecam Dr Czarzastego w Clinice Medice na Grabówku. lekarz rzeczowy i zabwny. tak jak lubię.
miałam skierowanie od internisty. 3 razy. i 3 razy czekałam z miesiąc może.
Moja mama robiła na Chełmie właśnie w przychodni nowy Chełm o dziwo krótki termin bo niecałe 2 tyg czekała ,ale było to jakiś czas temu ,nie wiem jak teraz z terminami.
przychodnia nowy chelm

dr orlowski
polecam

nfz
ja odplatnie robilam z clinice medica:)
Jeżeli miałabym jeszcze raz przez to przechodzić to na pewno zdecydowałabym się na wizytę w Luxmed u Dr Wegnera. Miałam u niego gastroskopie i koloskopie i naprawdę lekarz super. Może jego wygląd odstraszać trochę ale człowiek naprawdę sympatyczny, a przy badaniu rzucał żartami i opowiadał mi o moich wnętrznościach co właśnie w danym momencie widać ;)
polecam szpital mswia mialam kilkakrotnie robiona i gastroskopie i kolonoskopie i bardzo sobie chwalilam, lekarz super, zreszta znam go juz lata z tego szpitala, a wczesniej z akademii;)
rok temu robiłam w LuxMedzie :] u Dr Wegnera :)

kopiuje co kiedyś pisałam na forum ;)

przesympatyczny Lekarz :) i Pani Pielęgniarka - chociaż badanie okropne ;) to pomagali cały czas, zabawiali, czynili wszystko "znośnym" ;) a jestem wyjątkowo ciężkim przypadkiem jeśli chodzi o pchanie do gardła czegokolwiek ;P
robilam trzy razy, za kazdym razem na NFZ w Szpitalu Zakaznym na Smoluchowskiego i naprawde polecam.
Najdluzej na termin czekalam okolo miesiaca. Ostatnio pol roku temu. A wszystkie trzy razy w przeciagu 1,5 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry