Widok
Musiałby mieć jeszcze bardzo dużo pieniędzy żeby się przebić przez tą partyjną ścianę. Raczej nie ma takich ludzi, którzy są bogaci i chcą się poświęcać dla dobra ogółu, zatem skazani jesteśmy na miernoty, chodzi jednak o to żeby je w wyborach rozliczać. Dlatego pytanie było o argumenty. Też chciałbym je usłyszeć, bo całkowicie zgadzam się z tym co ta osoba napisała. Ja już przy pierwszej jej kadencji byłem pewien, że ta Pani się nie nadaje i więcej na nią nie głosowałem i zupełnie nie rozumiem dlaczego ktoś jeszcze po tylu latach ją popiera. Słyszałem też z wiarygodnego źródła, że tak naprawdę rządzi Borawskie, a ona już się nawet nie kryje z tym, że nie rozumie o czym rozmawiają i on musi podejmować większość decyzji, a jej praca sprowadza się w zasadzie do pojawiania się na różnych uroczystościach.
Co wam drogi pomogą jak jedna osoba w aucie zajmuje tyle co 6 w autobusie lub tramwaju. Brzydzicie się "plebsem w skm" to stójcie, na pewno będziecie na łożu śmierci miło wspominać te tysiące godzin zmarnowane na wąchanie smrodu z rury auta przed wami :3 Wszystko byle nie wsiąść na rower, bo nie daj boże coś ludzie powiedzą, nie? :)