Widok

Gdańsk - miasto które stoi

Sytuacja na Jabłoniowej.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba zburzyć twój dom i zakładać pracy

Wtedy będzie gdzie zaparkować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Rowerzyści już się przesiadają do samochodów.

Do wiosny.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

60 lat w Gdańsku mieszkam

Ale pojęcia nie mam gdzie jest Jabłoniowa
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gdynia to nie miasto :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

takich gnojków jak ten trzeba wyłapać i im sklepać japy tak żeby każdy ich pytał co się stało :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

W pół godziny z Gdańska do Gdyni? U nas to niemożliwe, bo nie mamy sprawnej komunikacji miejskiej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

A kto powoduje te kolizje?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wyobraz sobie ze sa ludzie co pracuja po 12h plus dojazd myslisz ze maja sile i czas zeby jeszcze

Zaliczac nocne wycieczki ?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Autobusy też stoją w korku ...

... Olunia przelewa ci kasę za pisanie tych bredni czy tak sam z siebie ... inwalido umysłowy?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdańsk

To miasto / miasteczko powinno nazywać się kieszonkowa patologia z kobietkami gratis plus utylizacja pojazdów gratis, wstyd tam żyć ale podziwiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 28

Ostrożna ocena to 50 razy

Bliżej prawdy jest stosunek 100 razy, co potwierdzają dane GZDiZ i te śmieszne liczniki przy ścieżkach rowerowych. Po uwzględnieniu obwodnicy bilans jest jeszcze bardziej na korzyść samochodu, bo jednego dnia jeździ nią do 100 tysięcy samochodów czyli tyle, co przez cały rok ścieżką rowerową wzdłuż plaży (czyli najpopularniejszą ścieżką rowerową w Gdańsku). To wszystko mimo nachalnej promocji roweru, rozdawaniu nagród za jazdę rowerem (oczywiście z naszych podatków) i zniechęcaniu do jazdy samochodem.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

smród, zasikane, a ostatnio nawet zarzygane miejsca, rowery, wózki, tłok, że wysiąść się nie da, a jeszcze do pogody nie doszedłem.... super, tylko na to czekam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po pierwsze nie 50 razy, bo najbardziej ostrożne oceny mówią o czterech procent udziału w ruchu, a w tym jest też komunikacja miejska. Po drugie strasznie byś sobie chciał w stopę strzelić Gdyby ci wszyscy rowerzyści przesiedli się z powrotem do samochodów. Krótko mówiąc strasznie głupi ten twój pomysł
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20

A od kiedy to ktoś ma się tłuc godzinami w komunikacji dla "dobra ogółu", jakiego ogółu? Tym ogółem nie jesteś Ty, nie jestem ja, tylko ci którzy czerpią z tego zyski. Jakby część osób dodatkowo przesiadła się na komunikację to nikt nigdzie by nie dojechał, skończyliby jak sardynki w puszce
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

rowery na dywany!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie czytaj

jak Ci nie pasuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nudziarz

Pewnie rofeszysta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Frustraci w blachosmrodach

Hejtujecie władze a sami sobie ten syf robicie. Wy wybieracie samochód podczas dojazdów, to jest wyłącznie wasz wybór! Nie zwalajcie swoich porażek życiowych na innych! Wszyscy na terapię!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 44

Rozumiem, że minusują ci, którzy nie potrafią zbyt wiele robić w życiu i uczepili się stołka.

Ja niedawno zmieniłem pracę, fajna ekipa, dobra płaca. Ale dojazd zajmuje zbyt wiele czasu więc i tę pracę będę zmieniał bo bardzo szanuję swój czas. A z racji tego, że jestem dobrym fachowcem, to szybko znajdę sobie zajęcie. Nie ma problemu:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry