Widok

Gdynia i PKP

Chore stanie 20 min na przejeździe na ul. Północnej
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogłeś jechać na estakade

Dawno już byś tam był. Jeszcze trochę i kierofczykom pociagi beda musiały ustępować pierwszeństwa
popieram tę opinię 77 nie zgadzam się z tą opinią 68

Wszyscy piszą o jechaniu przez estakadę ale to nie jest rozwiązanie, przez to hutnicza stoi jak i sama estakada! Miasto powinno ruszyć 4 litery i dogadać się z PKP odnośnie budowy tunelu. Chore miasto niestety...
popieram tę opinię 103 nie zgadzam się z tą opinią 11

bardziej miasto, jakoś w innych miejscowościach są tunele, patrz: Rumia, Reda, Wejherowo i się da, tylko Gdynia nie może się dogadać
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

20

Dwadzieścia minut to krótko czasem 45 się stoi
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Gdyni jest więcej tuneli niż w Rumi, Redzie i Wejherowie, więc nie wiem o co Ci chodzi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21

To już 50 lat dogadywania

Oni już zapomnieli o co się dogadują. A ludzie mają ochotę ich zabić za głupotę ale oni są wyżej i mają w de wszystkich
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

O to, że tunele są nie tam, gdzie jemu wygodnie:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dawno temu...

Będąc młodym instruktorem nauki jazdy 23 lata, jak miałem upierdliwego kursanta, to tam jeździłem. Prostował się natychmiast.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmmm

Uważam że niestety politycznie nie jest to do przepchnięcia.Włodarze Miasta chcą aby kasę wyłożyło pkp a pkp liczy na to samo od miasta.Poza tym polityka kolesiostwa ma tu duże znaczenie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie

Chore procedury PKP, zamykają przejazd i czekają aż pociąg przejedzie, potem czekają dalej bo za pół godziny następny jedzie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego miasto ma wykładać

pieniądze, które powinien dać rząd. Po wybudowaniu koszty utrzymania i wszelkich napraw remontów będzie też sponsorować miasto? Czy któreś z tuneli Wejherowo zrobiło z miejskich pieniędzy? Jeszcze jeden ważny temat, jak by teraz zrobiono tunel w ciągu Puckiej, to o przedłużeniu obwodnicy do portu i na zachód można zapomnieć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

PKP to same kolesiostwo z nadania PiS

Zero kwalifikacji, mierni ale wierni. Nie spodziewaj się cudów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja dziś stałem 40 minut !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzicie po lewej szafę z napisem bombardier?

To właśnie ona decyduje o tym, czy otworzyć szlaban, czy nie. Dróżnik już od dawna nie rządzi tym przejazdem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kasa na openera ważniejsza od jakiegoś tam tunelu pod torami
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mogły to by się bariery zamykać na czas przejazdu pociągu a nie 15 minut przed

jak pracowałem w NL to w samym centrum miasta przejazd i barierki się opuszczały dopiero jak pociąg się do nich zbliżał - u nas jak zwykle, lepiej pogadać o aborcji.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bez przesady

Też jestem wrogiem PiS ale te procedury to są od dziesięcioleci. PKP to stary beton i tyle.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry