Widok
Gdynia, opieka nad dzieckiem, potrzebuję pomocy
Witam wszystkich, mam problem i potrzebuję pomocy, rady!! mam 1,5 rocznego synka który do tej pory, od mojego powrotu do pracy, siedział u teściowej.. Jednakże ta "współpraca" przestała nam się układać, a ja jestem mocno zdeterminowana aby zapewnić mu inną opiekę..Oczywiście wszystko rozbija się o pieniądz.. Nie stać mnie na nianię, po prostu, moje zarobki nie są powalające..szukam po żłobkach ale tam albo brak miejsc albo wołają sobie niebagatelne kwoty...Jestem w stanie zapłacić max 800-900 zł, jestem z Gdyni. Może ktoś zna jakąś kochaną babcię, która chce sobie dorobić i kocha dzieci?? Albo jakiś żłobek, ośrodek, cokolwiek!! gdzie byłoby miejsce.. Wiem, że to co oferuje to śmieszna kwota, ale już nie wiem jak sobie poradzić z zaistniałą sytuacją..
http://zlobekfikakowo.pl - tu jest chyba za free, ale nie wiem, czy są miejsca i tylko w godzinach 9-14 może przybywać tam zostawić dziecko. Moje dzieci chodziły tam do akademii przedszkolaka (płatnej) i opieka była bardzo dobra. Wiem tylko tyle, że przemienili się w bezpłatny żłobek. Ale więcej szczegółów nie znam
Tak właśnie znalazłam ich dwie placówki w Rumii jedna za 700 na stalowej i druga za 750, ta o której pani pisze, ta na stalowej by mi pasowała bardziej, bo mam bliżej z pracy do niego, ale będę jutro dzwonić do obu.. dziękuję wszystkim za każdą radę, są dla mnie na wagę złota, zwłaszcza jeśli słyszyszę, że mam szansę na wolne miejsca:-) bo od kilku dni choruję że stresu na żołądek...
Dobrze wiedzieć, te 50 zł mnmie nie ratuje.. zadzwonię tam jako do pierwszej placówki i oby były miejsca:) bardzo dziękuje za odzew, bałam się, że spotkam sie tylko z "hejtem", że trzebabyło myśleć wczeniej itd.. a tu same pomocne dusze, trzymajcie kciuki aby mi sie udało, bo jestem na skraju wytrzymałosci psychicznej..