Widok

Gdyńska wygrana w LOTTO

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Najwyzsza-w-historii-Lotto-wygrana-padla-w-Gdyni-n55322.html

Czy ktoś ma kontakt do tej osoby?
..jestem w potrzebie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spoko kocio, nie martw się. Zdecydowana większość zostaje w PL, na wygraną idą ochłapy.
młody albo i nie, ale jednak Polak;)
To był totek w inmedio w kauflandzie na obłużu. Zazdroszczę wygranej i życzę aby większość kasy została w kraju. Bo później będzie tak że młody polak wstanie ze szwedzkiego łóżka, wypije arabską kawe z chińskiego kubka siadając na koreańskim krześle, włączy japońskiej produkcji radio, przejrzy angielską gazetę i zdziwi się, że w rubryce dam pracę- jej nie znajdzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm no muszę przyznać rację, rok temu wprowadziłam się na pogórze i szczególnie w autobusie przeraża mnie ta populacja-pijaki, rozwydrzona młodzież, przeklinanie i dziwne zachowania..
No cóż;) Zgadzam się w połowie. Natomiast każde osiedle niestety się tak zestarzeje.

20 lat temu moje osiedle było młodym osiedlem gdzie wprowadzali się młodzi ludzie z dziećmi. :) Dzieci wyrosły - ludzie się zestarzeli, a z racji tego, że kiedyś to była dzielnica przemysłowa, to z tymi ludźmi różnie się teraz dzieje.

Mieszanka kolejarzy, stoczniowców, ludzi ze starej rzeźni, suchy dwór, elektrociepłownie plus nowsze domki i nowe osiedla w osiedlach....

Komuś kto nie mieszka tu od zawsze faktycznie może się wydawać, że jest tu przygnębiająco;)

Wszak ja podobnie myślę o cisowej i słynnej ulicy Zamenhoffa;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
O właśnie:) Kiboli tu nie ma.
"...to nie muszę oglądać zapijaczonych lumpów, kapturkowej młodzieży nabuzowanej procham..."zapomniałes o kibolach Hal!!:)
Nie, nie czuję lepszy - ale odczuwam komfort, że gdy wychodzę z domu, to nie muszę oglądać zapijaczonych lumpów, kapturkowej młodzieży nabuzowanej prochami, że sąsiad nie przygląda mi się z zawiścią, gdy zmienię samochód. Czuję się komfortowo mieszkając na Fikakowie.

Obłuże, Chylonia, Pogórze, Grabówek - mam niezmiennie to samo zdanie, które zatrzymuję dla siebie.

Wbrew pozorom, wcale nie jest daleko z Fikakowa do centrum. Fakt, idiocie z wejherowskiego PKS mocno mnie irytują ale już pracuję nad tym, aby to się zmieniło:)

Dziękuję za słowa współczucia - ale niepotrzebnie tak się mną przejmujesz^^ To raczej ja muszę współczuć Tobie wąskich horyzontów i małostkowości.
Hal jest z Fikakowa

i czuje się przez to lepszy

Pan z Fikakowa,
wypowiedział się o Pogórzu i Obłużu,
ciekawe co by powiedział o Chylonii, Grabówku...

....

jak się mieszka na Fikakowie Hal?

troche daleko od centrum, co?
i codziennie tą Wielkopolska musisz gazować między kierowcami PKSów

współczuję...
Co mam zrobic z pieniedzmi ?? gdzie ja mialem glowe, moglem nie wysylac, teraz spac nie moge po nocach.
Oj tam oj tam;)
Nie chcę iskać lokalnego patriotyzmu Pogórzan, bo jeszcze się im narażę ;p
A szkoda;) Bo mnie zaintrygowałeś;)
Często bywałem przy Unruga (kolega prowadził tam firmę, w której miałem udziały), a że mieszkał na Pogórzu, to i tam też bywałem:) Specyficzna dzielnica - i nie będę tego rozwijać, ot taka moja subiektywna ocena ;)
Akurat totalizator jest na Obłużu;) Hal co to znaczy, że Pogórze to specyficzna dzielnica :P
Wygrana przy Unruga, więc okolice Pogórza - dość specyficzna dzielnica Gdyni. Z jednej strony gratuluję wygranej...z drugiej strony jednak, po chwili zadumy, współczuję temu człowiekowi; czeka go piekło na ziemi. Może się pogubić w takiej ilości pieniądza.
Cross ma racje - nigdzie indziej nie doświadcza się takiej inwazji słodkości i całuśności.;)
O ile przez ten harmider zdjęć i kolorów go zwyczajnie nie przeoczysz.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
funky ale wśród tych suwaczków możesz znaleźć interesujący Cię link;)
Jak żyć panie premierze? ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (391 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

Kawa czy Herbata - rano (235 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry