Widok

Gdyńska wygrana w LOTTO

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Najwyzsza-w-historii-Lotto-wygrana-padla-w-Gdyni-n55322.html

Czy ktoś ma kontakt do tej osoby?
..jestem w potrzebie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No cóż;) Zgadzam się w połowie. Natomiast każde osiedle niestety się tak zestarzeje.

20 lat temu moje osiedle było młodym osiedlem gdzie wprowadzali się młodzi ludzie z dziećmi. :) Dzieci wyrosły - ludzie się zestarzeli, a z racji tego, że kiedyś to była dzielnica przemysłowa, to z tymi ludźmi różnie się teraz dzieje.

Mieszanka kolejarzy, stoczniowców, ludzi ze starej rzeźni, suchy dwór, elektrociepłownie plus nowsze domki i nowe osiedla w osiedlach....

Komuś kto nie mieszka tu od zawsze faktycznie może się wydawać, że jest tu przygnębiająco;)

Wszak ja podobnie myślę o cisowej i słynnej ulicy Zamenhoffa;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
hmm no muszę przyznać rację, rok temu wprowadziłam się na pogórze i szczególnie w autobusie przeraża mnie ta populacja-pijaki, rozwydrzona młodzież, przeklinanie i dziwne zachowania..
To był totek w inmedio w kauflandzie na obłużu. Zazdroszczę wygranej i życzę aby większość kasy została w kraju. Bo później będzie tak że młody polak wstanie ze szwedzkiego łóżka, wypije arabską kawe z chińskiego kubka siadając na koreańskim krześle, włączy japońskiej produkcji radio, przejrzy angielską gazetę i zdziwi się, że w rubryce dam pracę- jej nie znajdzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
młody albo i nie, ale jednak Polak;)
Spoko kocio, nie martw się. Zdecydowana większość zostaje w PL, na wygraną idą ochłapy.

Inne tematy z forum Hydepark

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Grajdołki (362 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (229 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry