Widok

Gdzie USG piersi?

Witam. Gdzie w Gdańsku zrobię USG piersi na NFZ i bez skierowania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na NFZ to chyba obowiązkowo ze skierowaniem, wszędzie o nie pytają.
Bez skierowania prywatnie.

Ja chodzę na usg piersi min. 2 razy w roku na NFZ w Wojewódzkim centrum Onkologicznym ale zawsze ze skierowaniem.

A skierowanie ma Pani od jakiego lekarza? Ginekologa z Wojewódzkiego? Może Pani polecic jakiegoś lekarza? Pozdrawiam.

Ja dostałam skierowanie do onkologa z zaznaczeniem, że powinnam ju,z wybrać prowadzącego moje dalsze leczenie właśnie z centrum. Tam wybrałam losowo i chodze do tej pani od ponad dwóch lat, min. 2 razy w roku, ale byłam też na konsultacji u pana onkologa chirurga. Ale to ona daje mi skierowania na kolejne usg i inne badania. Samo usg robię też min. 2 razy w roku. Skierowanie na usg piersi możesz dostać też np. od ginekologa i zrobić wtedy w ramach nfz w przychodni, która ma sprzęt. Myślę, że i lekarz rodzinny powinien ci wystawić, pytanie dlaczego potrzebujesz zrobić usg? Coś cię niepokoi?

Dzięki za odpowiedź.

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk u niego (9 odpowiedzi)

Proszę pomozcie mi ponieważ mój związek rozpada się przez kiepski seks. A w zasadzie przez jego...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

do góry