Widok

Gdzie do spowiedzi

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czeka mnie pierwsza spowiedź- pomóżcie- gdzie spowiadają w tygodniu i w miarę fajni księża -w trójmieście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bylam wczoraj u siebie na Zaspie (Kosciol Opatrznosci Bozej) i wszystko odbylo sie bezproblemowo :) Oczywiscie nie wiem czy tak samo byloby podczas spowiedzi Twojej ;) No i nie wiem jak tam spowiada kazy ksiadz - ja "sprawdzilam" tylko dwoch.
Spowiadaja 15 minut przed kazda msza swieta - ja bylam przed wieczorna msza ktora jest o 18:30.

[img]image[/img]

JA bylam u w Gdyni, parafia św.Michała,byłam bardzo miło zaskoczona,a spowiadał mnie sam proboszcz.
w Św. Jozefie w gdansku caly dzien spowiadaja od rana.
Tez tam bylismy. zero stresow ze nie zdazysz(zawsze do 18)
Ok dzięki za podpowiedź właśnie myślałam o Józefie, ale i tak mam pietra
Witam!
Z dośwadczenia wiem, że najlepiej spowiadają ksieża z Parafi Najświętszego Serca Jezusowego w Gdyni (centrum). Miła atmosfera,księża nie patrzą na Ciebie jak na ostatniego grzesznika, pomogą, wysłuchają i pobogosławią na odejście, polecam z czystym sumieniem, hi hi hi
Czy wiecie o ktorej godzinie codziennie spowiadaja ksieza z Parafii Najswietszego Serca Jezusowego w Gdyni?
zadzwon do biura parafialnego tam napewno wiedza nr 661-51-92
U mnie w parafii spowiadają w każdą mszę św.

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry