Widok

Gdzie dostanę ręczną pompkę do paliwa?

Poszukuję tak jak w temacie. Pompka ręczna do spuszczania paliwa z baku. Najlepsza by była taka gruszka którą na allegro można kupić za parę złotych (żeby nie zaciągać ustami).

Coś takiego np. http://allegro.pl/reczna-pomka-paliwa-gruszka-metalowo-gumowa-8mm-i2091050563.html

Czy ktoś wie gdzie (najlepiej Gdynia, Rumia) dostanę coś takiego na 100%? Nie chce tracić czasu i sprawdzać wszystkie sklepy moto... nigdzie tego nie widziałem niestety :(

Od razu uprzedzę głupie pytania - nie chcę nikomu kraść paliwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy nie podejrzewałbym osobę, która nie wie gdzie znaleźć pompkę o to że byłaby w stanie ukraść komuś paliwo ;p - żart

A co do tematu to nie jestem z Twoich okolic i na 100% nie wiem ale możesz podzwonić do sklepów, tam z pewnością, jeżeli nie będą mieli, gdzieś Ciebie pokierują..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
głupszej porady dawno nie czytałem.

człowieku, ty rozumiesz to co czytasz ?

skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie to może przestań spamować ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakieś 2 lata temu, na 100% pompki takie były w ofercie hurtowni Inter Cars. Wiem, bo woziłem u nich części.
Gdynia - Hutnicza, Wejherowo - I Bryg. W.P.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki, rzeczywiście mają coś takiego w cenie około 50zł. Teraz muszę się uśmiechnąć do kogoś kto ma rabacik, ale to już nie problem.

:)
w Auchan a 5zl kupisz
Na pewno dostaniesz w Inter Cars
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wypożyczalnia samochodów jaka? (6 odpowiedzi)

Jaką polecacie wypożyczalnie samochodów? bo jak na razie to sytuacja beznadziejna kaucja 2000 zł...

Jaki uchwyt do roweru na dach czy na hak? (4 odpowiedzi)

Siemka Zmieniłem auto na Scenic - rodzinne auto. Zastanawiam się jaki uchwyt na rower będzie...

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

do góry