Widok
http://www.klimek-klus.pl/
piękne, białe (wiele odcieni białego), lakierowane drzwi. W ofercie mają zdobione skrzydła i ościeżnice a także pasujące listwy przypodłogowe. Drzwi prezentują się bardzo elegancko. W Trójmieście drzwi te są dostępne w Gdańsku w ImexTop32 na Grunwaldzkiej
piękne, białe (wiele odcieni białego), lakierowane drzwi. W ofercie mają zdobione skrzydła i ościeżnice a także pasujące listwy przypodłogowe. Drzwi prezentują się bardzo elegancko. W Trójmieście drzwi te są dostępne w Gdańsku w ImexTop32 na Grunwaldzkiej
to ja polece swoje drzwi, kupowalismy w firmie MARKOP, drzwi wyonane calkowicie z drewna, z sosny albo jesionu - do wyboru - my mamy z jesionu! malowane na bialo, mozna pokryc tak farba, aby struktura drwna nie byla w ogole widoczna, jednak my mamy ledwie widoczna i to w nich jest wlasnie piekne! mam rowniez biala kuchnie - mdf malowany na bialo, gladkie, matowe meble i powiem szczerze, ze drzwi wygladaja o klase lepiej. polecam! firma wykonuje drzwi na zamowienie w ok. 3 tyodnie! przynajmniej nam tak wykonala (12szt. drzwi z oscieznicami regulowanymi plus dwie sztuki drzwi suwanych)
Drzwi nadal piękne :) gdzieniegdzie pojawiły się małe spękania, takie wzdłuż linii usłojenia, ale to nie odejmuje im uroku. I to na prawdę nie jest reklama.. Jestem normalnym użytkownikiem tych drzwi i wszystkim polecam, kto pyta ;)
mogę na maila przesłać fotki z mojego domu, jeśli ma Pani ochotę obejrzeć :)
mogę na maila przesłać fotki z mojego domu, jeśli ma Pani ochotę obejrzeć :)