Widok

Gdzie garnitur na 2 metrowego narzeczonego

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeśli ktos ma 2 metrowego męża lub narzeczonego prosze niech sie podzieli informacja gdzie mozna dostać garnitur do slubu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam takiego:)garnitur będziemy szyć:)bo i tak się przyda.a wypożyczenie, to nie wiem gdzie dla nie wymiarowych można dostać
Ja proponuje iść na gildię tam jest duży wybór a jest jedno miejsce gdzie jest Pani która ma duży wybór w dobrych cenach :)
image
sam mam dwa metry i musiałem szyć. w dwa tygodnie miałem pikny garniaczek ..
MOJ MA 196 I KUPILISMY W FASHION HOUSE. Co prawda wchodzac do kazdego sklepu, nie rozgladalismy sie, lecz najpierw pytalismy czy dostaniemy garnitury na ten wzrost i jesli tak to jakie. Bylam w szoku bo dostalismy i to taki jaki chcielismy taki stalowy/srebrny w sklepie ewex. Bardzo mila obsluga, polecam!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój ma dobrze ponad 190 cm i dostaliśmy idealny w Intermodzie (większe i dłuższe też jeszcze mieli). Co prawda we Wrocławiu, ale zdaje się, że np. w Fashion Centre Intermoda też ma swój sklep. Tyle że garnitur był dość nietypowy - do obejrzenia w mojej relacji

http://forum.trojmiasto.pl/Szkoda-ze-ten-dzien-tak-szybko-minal-t171212,1,11.html
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

http://forum.trojmiasto.pl/Szkoda-ze-ten-dzien-tak-szybko-minal-t171212,1,11.html
a gdzie szyjesz?
Ja tez polecam Ewex w FASHION HOUSE. Przede wszystki garnitur kupilismy ładny i nie drogi na wzrost 188cm.
image
ja tez polecam Fashion House tam jest chyba z 10 sklepow z garniturami wiec pewnie cos wybierzecie
W Bytomiu uszyją na miarę :)
do 194cm nie ma problemu ale moj ma 2 m i jest problem juz koszule wiem gdzie zamowic na miare podobno w Klifie w Gdynii w Wólczance ale jeszcze garnitur
to zależy, czy jest tylko wysoki czy jeszcze trochę "przy kości".. ma na 196 szyliśmy bo w fashion nie było.
image

image
Moj narzeczony ma rowno 2 m wzrostu i garnitur, a wlasciwie dwa, dostalismy na Szadolkach :)) jeden w Digel'u, drugi w Pierre Cardin.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie szycie najpewniejsze:-)
Mój mąż też "niewymiarowy" i pytanie w każdym sklepie na wejście o rozmiar po 20-30 sklepach już wykańcza:)
Szyliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni:)
Powodzenia:)
moj tez nalezy do takich wysokich i do tego jest dośc postawny-dobrze zbudowany...jak juz dostalismy na wzrost dobrego to marynarka ciasna...i w końcu szylismy na miare...
image[/url]

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry