Widok

Gdzie garnitury w Trojmiescie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny gdzie mozna kupic garnitury w 3miescie???
Wypiszcie wszystkie sklepy jakie znacie...

Dzieki wielkie z gory...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No my garnitur kupilismy raz dwa w pierwszym sklepie...nie jest to zadna firmowka...na hali targowej w gdyni.Jezeli chcesz cos lepszego to przejdz sie cala swietojanska tam znajdziesz pare sklepow

image
wszystko zalezy od tego jakiego garnituru poszukujecie - np w sanset suits (dwa na Swietojanskiej w Gdyni, w carrefour w Gdansku) sa w wiekszosci ciemne, jest kilka sklepow w madisonie w gdansku, ladne garnitury sa w Elegancie, jest tam jeszcze vistula i jeszcze cos. proponuje tez zajecac do outlet fashion centre - tam jest sanset i jeszcze ze dwa czy trzy inne sklepy a mozna tam cos znalezc w duzo lepszej cenie niz w centrum miasta
duży wybór jest na Morskiej w Gdyni Grabówek. Nie wiem jak sie nazywa, ale jest nad sklepem duży szyld z napisem: Marynarki, garnitury

image
W Manhatanie we Wrzeszczu Vistula i Próchnik, duży wybór.
A gdzie ten Elegance i outlet fashion?
elegant w madisonie w gdansku i o ile sie nie myle jest tez na grunwaldzkiej we wrzeszczu, ale tam nie bylismy. Outlet jest tuz kolo obwodnicy na ulicy przywidzkiej - znak rozpoznawczy - laternia morska
Fashion House jest na Szadółkach w Gdańsku, jest bardzo dobry zjazd z obwodnicy, warto tam zajrzeć, bo jest i próchnik i wólczanka i sunset suits, gajreki maja w bardzo atrakcyjnych cenach. Wiecej info znajdziesz na ich stronie http://www.fashionhouse.pl/?p=/outlety/gdansk/index

image
W Batorym jest sporo.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
http://www.sunset.com.pl/ bardzo fajne garnitury i dobrze doradzaja.na stronce sa adresy ich salonow.

na pewno odbradzam sklem firmowy BYTOM w CH Morena
zamówilismy garnitur miał byc w ciagu 2tygodni milutko zapewniał nas pan w sklepie ze do nas zadzwoni ale telefon milczał
zaniepokojona zadzwonilam po 2,5tyg to pani powiedziała ze sprawdzi i odzwoni i tel znow milczał przez pare dni, dopiero gdy dzis zadzwoniłam pani łaskawie mi poiwedziała ze mozemy odebrac garnitur
zawiedliśmy sie strasznie na tym sklepie
Salon z moda meska kolo Madissona Regent, czy jakos tak!!! Ceny bardzo rozne, a jakosc super!!! Moj R.tam wlasnie kupil swoj gajerek!!!

image
image
W Alfie też jest kilka sklepów!
Tam własnie mój luby zakupił swój b.elegancki i w umiarkowanej cenie, czarny gajerek w sklepie Szefler na I piętrze.
Ale inne sklepy z garniturami też tam są.
My kupilismy garnitur w Ferage, naprawde jest bardzo ladny. Chcialam koniecznie ciemny braz w paski i tam wlansie znalazlismy taki

image
Ten w Farage też mi się podobał...tylko mój D chciał inny :-/ i kupiliśmy w tym sklepie na Grabówku (cały czas byłam przekonana że to Elegant...a to jednak nie) ja za to wybrałam kamizelkę (po prostu jest wyjątkowa) cała złota (w żadne kwiatki tylko takie złociutkie paski ) a kupiliśmy ją w Madisonie w Moda Męska tam są różne firmy ...nasza kamizelka jest Pierre Cardin

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry