Widok

Gdzie i za ile mogę dostać cyjanek potasu?

chcę umrzeć... brak chęci do życia od kilkunastu miesięcy... nic nie pomaga, nie cieszy na dłuższą metę. codzien zakładana maska coraz cięższa...
przytłoczona, zagubiona, winna, zła,bezbronna, odtrącająca innych, samotna na własne życzenie, przerażona- w tych momentach samotności...

nic nie pomaga i nie chce zeby pomogło.
chcę umrzeć.

i zobaczyc raz jeszcze Praghę nocą.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 13
boguś ironizował a Ty łykasz wszystko jak pelikan
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepszym i jedynym psychiatra o jakiego zachaczy smutny człowiek moze byc USMIECH

mysli człowiek,ze juz nic go dobrego nie czeka
a tu BUM
i moze stanac wszystko dogóry nogami
wiec nigdy
NIE MÓW NIGDY!

http://www.youtube.com/watch?v=hOA-2hl1Vbc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Boguś.... puknij się w cymbał !
Jeśli Tobie nie chce się żyć to Twoja sprawa - psychiatra nie bije lecz pomaga !
Ale jak możesz w ogóle pisać o żonie, psie itp ? a co oni zawinili ? oni też chcą zniknąć z tego świata ? czy po prostu lubisz decydować za nich ? brak mi słów na takich ludzi jak Ty!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ah,
ilem to ja razy myślała o śmierci...

amaranth ma rację... jak ktoś chce to to robi. Jak chcesz zwrócić na siebie uwagę to stań na oknie wieżowca :) może nawet tvn wpadnie :P

a tak poważnie to radzę skierować się do psychiatry ... to nie boli a tym bardziej nie jest to wstydem. Sama to przechodziłam i żyję :) terapia pomaga. i nie patrz na ludzi, że zaczną się śmiać... psychiatrzy, psychologowie są bardzo potrzebni, tylko nasze społeczeństwo od nich usieka bo myślą, że to wariaci. Cóż.... przykre .....

uchy do góry :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazłeś cyjanek?
Podziel się :)
Paulinka/Kasia
tu jest
w jakiej formie
i to ,co robi w organizmie
rewelacja, odkryta w zeszłym stuleciu przez Krebsa,"stłamszona" wiadomo przez lobby swiata medyczno-farmaceutycznego

wiadomo,ze ta trucizna w odpowiednich dawkach karmia sie niektóre nacje i I NIE CHORUJA NA RAKA

http://rawstaurant.blogspot.com/2010/07/witamina-b17-amigdalina-leatrile-lertil.html

a jak komus zle---to ja proponuje -rozejrzec sie po ulicy
za kims na wózku inwalidzkim
do hospicjum
do szpitala...
przechodzi--jak sie człek napatrzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie na pewno... Statystykę rujnuje przypadek zmartwychwstania czy wampiryzm? Nic innego nie przychodzi mi do głowy :)
Według podań i wszelkich tekstów pisanych ten, który zmartychwstał wcześniej umarł. Odpada zatem.
Żeby przemienić się w wampira też trzeba umrzeć. A może jedynie być na granicy życia i śmierci?

Jeste bardzo zainteresowana tematem. Życie wieczne mnie nie interesuje, ale dziewiędziesiątki chciałabym dożyć.

"że umieralność wynosi 100%."
Kurcze chyba masz rację,ale nie na pewno;),chociaż też w statystyki nie wierzę.
"Po cholerę umierać?"

Taka jest naturalna kolej rzeczy. Kto żyje, ten umiera. W tym wyjątkowym przypadku wierzę w statystyki, które podają, że umieralność wynosi 100%.
Niektórym się niestety spieszy do nieuniknionego. Życie to zbyt duże wyzwanie?

"Przebieg zatrucia doustnego cyjanowodorem i cyjankami może być różny w zależności nie tylko od dawki, ale także od kwaśności żołądka i indywidualnej wrażliwości. W przebiegu względnie powolnym pojawia się najpierw ból głowy, szum w uszach, duszność z uczuciem ściskania w klatce piersiowej, wymioty, przyspieszenie i osłabienie tętna, obniżenie ciśnienia, śpiączka. Przy tych objawach może zwrócić uwagę różowe zabarwienie skóry i zapach gorzkich migdałów w otoczeniu."

Powodzenia jeśli chodzi o bezbolesność. Szukajcie dalej cyjanku. Gdybyście naprawdę chcieli, bez recepty możecie dostać w aptece kilka leków, których całkiem niewielka dawka skutecznie wyprawia na tamten świat. A że nie bezboleśnie... Chyba jeszcze nie wiecie jak potrafi boleć życie, skoro wam fizyczny ból straszny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po cholerę umierać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"przy czym normalnie oddychajac i tak w ten sposób mozna powoli i bezbolesnie zasnac..."

mozesz to zaprezentowac NA SWOIM FANTOMASIE?
wiesz gdzie można kupić??? - w d*pie!!! po co pieniądze marnować skoro można się powiesić na klamce... wystarczy sobie zacisnąć tętnicę aby zablokować przepływ krwi z tlenem do muzgu, przy tym normalnie oddychając i tak w ten sposób można powoli i bezboleśnie zasnąć na wieki no i bardzo tanim kosztem higienicznie i komfortowo...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
sprobuj tu
http://r17.bloodwars.interia.pl/r.php?r=7466
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przy okazji wpadając na samotna matkę która będzie na wózku do końca życia. Lub powodując zawał starszej osoby która wyjdzie z klatki na spacer z psem. Jak już coś takiego zrobić to tak by nie angażować w to innych, czyli np. dzieci wracające pięć minut później ze szkoły
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Smieszne to co piszecie... cyjanek ;) zwykla pokazówka u mnie za oknem 8 pieter nizej twardy chodnik, wystarczy ze zamkne na chwile oczy mysle ze meki i bolu raczej nie bedzie tylko pyk.... i maciek nagle znikl, wystarczy tylko zamknac oczy i poleciec w dol nie myslec tylko zrobic jest duza mgla wiec widowiska nie bedzie zostanie tylko wspomnienie ktore szybko wygasnie..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po cholerę? Idź się powieś pod pałacem cesarskim w Kioto..
Zanim tam na piechotę dojdziesz to zrozumiesz ze nie potrzebujesz oderwać się od życia a tylko od sposobu w jaki żyjesz..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
czesc... znalazlea gdzies ten cyjanek??? daj znac jesli tak. tez mi sie przyda :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
tylko co to zmieni. odwlecze tylko na później decyzje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dołączam się do pytania o dostępność środka. widzę, że macie podobne odczucia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry