Widok

Gdzie kupić DOBRY stanik?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Potrzeuję dobry stanik, żeby podnosił biust. Przeciętne staniki tylko go spłaszczają, a ja potrzebuję dobry do sukienki. Pomóżcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic dodać, nic ująć;-). A na to forum zajrzę dopiero wtedy, kiedy zakończę terapię hormonalną po zmianie płci, hihi
Jasiu, gorseciarka to pani szyjąca staniki i gorsety (u nas zazwyczaj są to panie szyjące beżowe zbroje dla babć mających już ponad 100 pod biustem i miseczkę K - sam sobie wyobraź materiały i modele, w jakich się specjalizują). Doborem stanika powinna zajmować się profesjonalnie przeszkolona ekspedientka z każdego sklepu z bielizną (z ang. bra fitter), niestety, w PL 90% ekspedientek ze sklepów bieliźnianych zajmuje się profesjonalnie wciskaniem klientkom ciemnoty.
No właśnie...powinna. Ale sama pewnie wiesz jak to jest z wykwalifikowanym personelem;-). Kilka razy zetknąłem się z panią od damskich cudeniek i chyba miałem szczęście, bo jej przemowę wspominam do dziś. Agatha...babcia, też kobieta. Brrr, strach pomyśleć, że kiedyś padnie wobec mnie taka wypowiedź: mama patrz! jaki dziadek!
mmm-82 polecam ewe bień tak jak napisały bociany :) też mam 85c i ostatnio właśnie białą bardotke z tej firmy kupiłam i jest super....wszystkie inny strasznie spłaszczały biust :) a ta bardotka od ewy jakieś 60zł

a gdzie moznakupic ewe bien??

Ja kupowałam na Hali w Gdyni :)

polecam Ci Felinę...też miałam problem z kupnem odpowiedniego stanika na slub...kupiłam komplecik z Feliny i byłam bardzo zadowlona

Jasiu, jak jakaś pani chodzi w beżowej zbroi i do tego zahodowała sobie grubo ponad 100 pod biustem, to w pełni należy jej się ksywa "babcia". Może mieć wtedy i 40 lat. Nie mylić z normalnymi, kochanymi babciami.
Ja także polecam Ewa Bień ale nie biustonosze typu push up lecz z tej firmy specjalne na duże biusty typu "soft". Ja dopóki nie przymierzyłam tych biustonoszy zarzekałam sie, że nigdy nie zrezygnuję z push up ale faktem jest, że gdy ma się duży biust trzeba go zakryć biustonoszem od góry aby dobrze leżał i cały "zmieścił" się w ten biustonosz zamiast podnosić go do góry push upem. Co do odpowieniego rozmiaru to zgodze się z Wami w 100%, ja cały czas nosiłam rozmiar 75 D, teraz z Ewy Bień kupuję 70F i to właśnie jest strzał w 10!! Praktycznie w ogóle nie czuję, że mam biustonosz bo jest super wygodny.

Proponuję zajrzeć na stronkę internetrową e-sklepu:

http://www.ewabien.com/eshop/

do góry