Widok
Gdzie kupić garnitur :)
Dziewczęta - jakie sklepy polecacie na zakup garnituru dla Pana Młodego?
Chcielibyśmy kupić garnitur, który da się jeszcze ubrać poza ślubem, więc nie jakiś świecący, czy frak...
Grafitowy, klasyczny, elegancki.
Gdzie zaopatrywałyście swoich facetów? i Jak to wygląda cenowo?
Z góry dziękuję za pomoc :)
Chcielibyśmy kupić garnitur, który da się jeszcze ubrać poza ślubem, więc nie jakiś świecący, czy frak...
Grafitowy, klasyczny, elegancki.
Gdzie zaopatrywałyście swoich facetów? i Jak to wygląda cenowo?
Z góry dziękuję za pomoc :)
lancerto w fasionie, swietna kobitka, koszulka, spinki w kilka minut Mąż był ubany za 900zł, granatowy, wełenkowy garnitur- lekki, przewiewny i był na 2 innych weselach w nim. polecam
Jeśli bierzecie ślub jak będzie ciepło, patrz uważnie na skład materiału - im więcej bawełny wysoko skrętnej tym lepiej;) ja polecam:
Pawo, ceny od 399-1700 - zależy od promocji;)
Vistula, ceny 699- 2000 również wszystko zależy od wyprzedaży
Jest też Recman, ale jakościowo naprawdę mają kiepskie garnitury, chyba że kupuje się tylko na jeden raz i nie będzie się chodzić w nim w upalne dni to może być.
Szycie na miarę dla panów wymagających, ja polecam krawca Konaszewskiego jest tańszy od Dziekońskiego a szyje naprawdę piękne garnitury.
Mam nadzieję że pomogłam.
Pawo, ceny od 399-1700 - zależy od promocji;)
Vistula, ceny 699- 2000 również wszystko zależy od wyprzedaży
Jest też Recman, ale jakościowo naprawdę mają kiepskie garnitury, chyba że kupuje się tylko na jeden raz i nie będzie się chodzić w nim w upalne dni to może być.
Szycie na miarę dla panów wymagających, ja polecam krawca Konaszewskiego jest tańszy od Dziekońskiego a szyje naprawdę piękne garnitury.
Mam nadzieję że pomogłam.
My kupowalismy dla Adama garnitur w Pako Lorente. Udało nam się promocyjnie dobrac do niego koszulę, wiec upieklismy dwie pieczenie na jednym ogniu. Wyglądał super i dobrze sie czuł, a trochę się martwilam jak to zniesie, bo na co dzień chodzi w luźnych ubraniach. Ale przyznac trzeba, ze garnitur sprawdzil się bezblędnie.:)