Widok

Gdzie kupic mieszkanie ?

Witam zastanawiam sie nad zakupem mieszkania.

1. Nowe 45-50m do 250 tyś. Wiec tylko rumia/chwarzno/wiczlino/ gdynia łanowa/oksywie/obłuze/pogorze chyba nigdzie indziej sie nie da kupic nowego w tej cenie i metrażu, 30-50 tys musze miec na wykonczenie

2. Uzywane w/w dzielnice do 280-300 tyś 45-50m

3. stara kamienica w centrum gdynia albo grabówku dzialkach lesnych

4. Uzywane 10-15 letnie mieszkania w dzielnicach blizej centrum gdyni mały kack/witomino

Czesto słyszalem od ludzi w trojmiescie
- bierz rumie, tania, do centrum szybko skm. jak masz samochod to wszedzie dojedziesz obwodnica. sypialnia gdynii
- znam też zapalenców centrum. mowia wszedzie blisko, oszczednosc czasu i paliwa.
- tansze dzielnice w nowymi mieszkaniami dalekoe za centrum. Ludzie mowia jak w przypadku rumi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeśli ludziom nie pasuje dojazd z Chwarzna do SKM, bo za długo to Ty proponujesz Kosakowo..... padłem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz Osowa juz sie nie lapie na MDM, ceny sa okolo 5500 za metr i to jest dalej atrakcyjne :(
Jasien - zalezy bardzo jakie konkretnie miejsce
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli ktoś jeszcze się zastanawia to polecam targi domów i mieszkań. Jutro się zaczynają w Hali Expo, wstęp darmowy, więc jeśli nie macie planów na weekend, to idealne miejsce, bo atrakcji też nie zabraknie na pewno :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupiłem mieszkanie http://pacal.pl/kupuje-domki-w-gorach-i-wynajmuje-turystom/ mają znakomite oferty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

architekt gdańsk trojmiasto (29 odpowiedzi)

Dzień dobry, znacie jakiegoś dobrego architekta wykonującego projekty domów jednorodzinnych z...

Co muszę sprawdzić kupując sama mieszkanie ??? (59 odpowiedzi)

Mam jeszcze dużo czasu na sprzedaż mieszkania , ale chcę się dobrze przygotować .Dzięki za...

Jak mieszka się w bloku? (18 odpowiedzi)

Czesto słyszy się, że mieszkanie w bloku to same udręki. Szczególnych powodów do zmartwień...

do góry