Widok

Gdzie kupić sukienkę sukienka na poprawiny w trójmieście?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny :)

Zastanawiam się gdzie kupić sukienkę na poprawiny, gdzie jest największy wybór? Chodzi mi o sukienkę bardziej "balową" niż "zwykłą" i raczej krótką, a nie do ziemi, tak żebym mogła ją jeszcze założyć na jakieś inne wesele, żeby się też później przydała ;)

Gdzie w trójmieście można dostać fajne kiecki? Gdzie kupowałyście wasze sukienki? Gdzie jest największy wybór?? A gdzie nie warto się wybierać?

Będę wdzięczna za wszystkie wasze podpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spory wybór jest na Gildi, jednak ja mam wrażenie, żę tam od dłuższego już czasu jest ciągle to samo, według mnie kicz i tandeta (ale to rzecz gustu). Polecam zdecydowanie spacer wzdłuż ul. Świętojańskiej w Gdyni - jest tam naprawdę dużo sklepów z sukienkami, ogromy wybór, przystępne ceny i naprawdę można znaleźć sukienki z klasą :) Pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam w Outlecie w Otominie i sklep Essa Trends. Mają ogromny wybór. Mierzyłam tam chyba 15 sukienek i jedną sobie wybrałam właśnie na poprawiny. I bardzo miła i pomocna obsługa.
w manhattanie jest taki sklep na 2 pietrze
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Simple! :)
a może jeszcze jakieś propozycje? ciągle szukam i nie mogę nic odpowiedniego znaleźć :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry