Widok
Gdzie kupić sukienkę sukienka na poprawiny w trójmieście?
Cześć dziewczyny :)
Zastanawiam się gdzie kupić sukienkę na poprawiny, gdzie jest największy wybór? Chodzi mi o sukienkę bardziej "balową" niż "zwykłą" i raczej krótką, a nie do ziemi, tak żebym mogła ją jeszcze założyć na jakieś inne wesele, żeby się też później przydała ;)
Gdzie w trójmieście można dostać fajne kiecki? Gdzie kupowałyście wasze sukienki? Gdzie jest największy wybór?? A gdzie nie warto się wybierać?
Będę wdzięczna za wszystkie wasze podpowiedzi :)
Zastanawiam się gdzie kupić sukienkę na poprawiny, gdzie jest największy wybór? Chodzi mi o sukienkę bardziej "balową" niż "zwykłą" i raczej krótką, a nie do ziemi, tak żebym mogła ją jeszcze założyć na jakieś inne wesele, żeby się też później przydała ;)
Gdzie w trójmieście można dostać fajne kiecki? Gdzie kupowałyście wasze sukienki? Gdzie jest największy wybór?? A gdzie nie warto się wybierać?
Będę wdzięczna za wszystkie wasze podpowiedzi :)
Spory wybór jest na Gildi, jednak ja mam wrażenie, żę tam od dłuższego już czasu jest ciągle to samo, według mnie kicz i tandeta (ale to rzecz gustu). Polecam zdecydowanie spacer wzdłuż ul. Świętojańskiej w Gdyni - jest tam naprawdę dużo sklepów z sukienkami, ogromy wybór, przystępne ceny i naprawdę można znaleźć sukienki z klasą :) Pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań
w manhattanie jest taki sklep na 2 pietrze