Widok

Gdzie kupić suknie Papilio?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie poza salonem Beauty we Wrzeszczu można kupić suknie Papilio w 3City? Za podpowiedzi wielkie dzięki.
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam ten sam problem. Podobały mi się tylko suknie Papilio, ale na szczęście jedną z wybranek znalazłam w salonie Beauty. Nie ma tam wszystkich modeli, ale z tego co wiem to można zamówić.
Życzę powodzenia!
Tylko tak bez mierzenia troche boję się zamawiać.
imageimage
mam na sprzedaż Papilio 702. Cena 950zł. Rozmiar 38(ale będzie też dobra na 40 lub większe 36)- z tyłu wiązanie więc łatwo dopasować:)zdjęcia na email dorotkad1@o2.pl
witam.
mam do sprzedania sukienkę z kolekcji PAPILIO 702.Mam 175 cm wzrostu i do tego miałam jeszcze obcas, więc jest na wysoką osobę - chociaż na dole zawsze można obciąć trochę satyny (bo koronka leżąca na wierzchu satyny jest krótsza). Kolor sukni ecru. Mam oryginalne koronkowe bolerko i jeszcze satynowe z długim rękawem które dodatkowo kupiłam w razie niepogody. Ddatkowo jeszcze posiadam welon i buty o koronce bardzo zblizonej do koronki sukienki.
Moją sukienkę zasuwa się zamkiem na lewym boku (brak sznurowania jak w gorsetach).Gwrantuję że trzyma się dobrze.W razie zainteresowania proszę o konakt meilowy :jolakedra@interia.pl Pozdrawiam
Ja mam do sprzedania suknię Papilio z kolekcji 2008, model Fuksja, w Beuty kosztowała mnie 3460 zl. Jeżeli jestes zainteresowana moge przesłać zdjęcia na maila.
A jaki masz rozmiar?
imageimage
Rozmair mam 38
hej,

ja tez spotkalam Papilio w salonie w Wawie choc nie wiem czy to pomoze...bo troche daleko, ale zawsze mozna zadzwonic i zapytac sie czy maja konkretny model, a przy okazji potem odwiedzic inne salony :)
http://www.papilio.ru/en/shops/get.php?country=pol
Niestety Gdańsk już nie ma tych sukienek. Czy ktoś wie, gdzie można je kupić w województiwe pomorskim?
Witam, mam do sprzedania suknie papilio, rozmiar 36/38, kolor ecru ze zlota nitka. Kolekcja 2009. Cena do indywidualnego ustalenia. eccentric_one@wp.pl
ja mam ale do wypożyczenia sukinie Papilio jeżeli jesteś zaintersowana rownież taka forma albo chciałabyś po prostu przymierzyć model to napisz do mnie maila, przeslę zdjęcia i adres :)
pozdr

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry