Widok

Gdzie kupic?

hej dziewczyny, wiecie moze gdzie mozna kupic tak zwany pan do ponczoch? wygladaja bardzo ladnie i sexownie i tak sie zastanwiam gdzie bez skrepowania i latwym wyborze gdzies w gdyni mozna by takie cos kupic? i po ile takie cos jets?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w sklepach z bielizna. to normalny "ciuch" i nie trzeba po to do sexshopu wedrowac jesli to masz na mysli piszac o skrepowaniu.
możesz śmiało wpaść na halę w Gdyni :) i w butikach z bielizną na pewno znajdziesz :)
niewielki wybór ale za to bardzo ładnych pasów jest w New Yorkerze jak równiez w H&M
poza tym gdyńska hala i wszelkiej maści sklepy z bielizną.
Tak jak pisały dziewczyny w każdym sklepie z bielizną albo w internecie :)
Ceny wahają się od 25zł wzwyż :)

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
okej dzieki :)
a i nie chodzilo mi o sexshop a o normalne sklepy :)
no to dzisiaj kupilam :) w h&m za 29,90 . tyllko mam pytanie czy te sznureczki maja byc do czegos przyczepione czy tak wisiec?? ( posiadam jeszcze kabaretki, czy moze do nich to zaczepic?) i czy jeszcze pod to ubiera sie jakies majtki? bo z tylu to brzydko mowiac tylko tylek widac
Ale sie uśmiałam! Jest to pas do pończoch jak nazwa wskazuje, więc przyczepia się pończochy, a zakłada się oprócz tego np. stringi...no chyba,że lubisz bez gaci chodzić.
hm... a ja całe dwa dni zastanawiałem się co to jest "pan do pończoch".

Inne tematy z forum Kobieta

Dobry Ginekolog w Gdyni (163 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

Jaki balsam do ciała polecicie (86 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

do góry