Widok

Gdzie kupić tanią i dość dobrą karmę dla kotów?

Zwierzaki Temat dostępny też na forum:
Od nieodpowiedzialnego właściciela odebrałam 3 małe koty. Maluchy są zabawne i słodkie. Szkoda jest mi je oddać. Już się przyzwyczaiłam i zostaną prawdopodobnie u nas. Chciałabym je podkarmić. dlatego też szukam karmy. gdzie znajdę jakaś tańsza, ale w miarę dobrą, na co mam zwracać uwagę? Maluchy mogą pic zwykłe mleko?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

josera ma karmy odpowiednie i dla maluchow i dla starszych kotkow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam karmę z Zooplus.pl
Szeroki wybór

Posiadaczom kotów polecam usługi firmy Pamiętaj o mnie, oferującej pochówki zwierzaków. Działają bardzo profesjonalnie. Gdy padł mój kot nie wiedziałam co mam zrobić, ale firma zajęła się wszystkim.

Ja zwykle kupuję karmę sucha dla kota Josera Nature Cat 10kg starcza na jakiś czas i jest bardzo dobra. Ponadto mój kot ją je, a nie wszystkie mu pasują.

w kazdym wiekszym zoologu kup josere

Josera najlepsza :)

U nas sprawdzają się karmy z Josery i mokre i suche. Latem zazwyczaj zajada Catelux z Josery, jesienią i zimą jak chłodniej na dworze smakuje mu Josera Filet

Moze Josera? maja fajny wybór smaków i cena jest naprawde okej

najtansze są slabej jakosci z beznadziejnym skladem. josera nie jest droga a aromatyczna, lubiana przez koty i ma odpowiedni bezpieczny sklad

Naszej kici na przyklad bardzo pasuje mokra z josery. w szczegolnosci ta kurczak z łososiem :)

to fakt. warto zadbać o dobrej jakości karmę. My zamawiamy tez z Josery, mają duży wybór i mokrych i suchych. Swoją drogą dla psów też mają dobre

nie droga a dobra karmą jest josera maja i karmy suche i mokre

jest wiele karm na rynku i kazdy poleci cos swojego, ja uzywam josery :) i suchej i mokrej

Polecam https://rawpaleo.eu/pl/ jedna z lepszych karm dla piesków jakie miałam. Wcześniej niestety ale piesek miał ciągłe problemy z żołądkiem, dopiero po zmienieniu karmy na rawpaleo wszytsko wróciło do normy

U nas kotu podajmy Joserę ale mokrą Josi Cat , uwielbia wołowinke w galaretce, ogólnie jakos tak ni lubi tych karm w formie pasztetu, a galaretkę

Najlepiej w sieci :) Na pewno marka Josera ma przystępne ceny a co do składu nie ma się do czego przyczepić. Oni właśnie takie rozsądne cenowo karmy produkują

Zamów od https://www.soyez.pl/jakie-zalety-ma-podajnik-karmy/#page-content moje koty są bardzo zadowolone.

Josere też polecam nasz też na karmie od nich i ta z kaczka mu podchodzi choć obecnie jest na Culinesse, ale uważam że to bardzo dobre karmy

Naszemu kotkowi dajemy również karmę z Josery tylko że tą Crispy Duck bardzo ładnie zajada :)

Nasza psota raczej niejadek, bardzo wybredna. Też właśnie testujemy Joserę, jak na razie zajada ze smakiem karme z Josery Senior. Nawet chroni nerki, polecam
do góry