Widok

Gdzie kupię spódnicę tiulową?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, wy zawsze wszystko wiecie :)

Gdzie mogę kupić w jakiejś przystępnej cenie spódnicę tiulową?
Chodzi mi o sklep stacjonarny, najlepiej w Gdańsku. Potrzebna "na wczoraj" więc internet odpada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pojęcia nie mam jaka cena, ale tiulową (jasno niebieską ) kieckę (spódniczkę) widziałam w punkcie krawieckim na Karwinach w Gdyni. przypuszczam, że w 5 minut uszyją w jakim kolorze i rozmiarze zechcesz :)
Jesli dla dziecka na jakas niezobowiazujaca imprezke to najlepiej idz do pasmanterii. W internecie widzialam jak zrobic taka samodzielnie. Potrzebna guma i tasiemki tiulowe, albo kawalek tiulu pociety na paski, zawijasz wkolo gumki i masz :-)

Zobacz na stronie http://www.li-zell.pl Nie jest to zakup stacjonarny ale szyją modele na każdą sylwetkę. Tanio, szybko i ładnie. https://li-zell.pl/kategoria-produktu/spodnice-tiulowe-puchate/

Na Allie wszystko znajdziesz tylko trzeba czekać dłużej na przesyłkę, jeśli zależy ci na czasie to może allegro po prostu :)

dla dziecka pepco i h&m dla dorosłego to widziałam chyba w mohito. Przeleć się po większych galeriach bałtyckiej czy riwierze

Sinsay

Mohito :)

Ja ostatnio kupiłam śliczną sukienkę tiulową w Mosquito. Warto tam sprawdzić.

Nie przepadam za tiulowymi, wolę ołówkowe i ostatnią taką kupiłam w Pako Lorente. Zawsze myślałam że to sklep typowo dla mężczyzn, ale się myliłam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Domodi na pewno są spódnice tiulowe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wycieczka w przedszkolu (41 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Poradźcie coś na wypadające włosy :( (15 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak w temacie... proszę pomóżcie, bo sama nie wiem co robić. Karmię piersią od 5ciu...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

do góry