Widok

Czy wiecie gdzie w troijmiescie są fajne krzesła???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chodzi mi o krzesła drewniane, tapicerka z jakies skórki ecru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo duży wybór krzesłe jest w pruszczu gdańskim i tam też są dużo niższe ceny, natomiast jeżlei chodzi o gdańsk - to przede wszystkim top meble

image

image
w gdyni na ulicy Polskiej 1 jest kiermasz meblowy i tam jest duzy wybor nie tylko krzesel ale rowniez mebli...wchodzi sie do duzego budynku i idzie sie na 1 pietro..(sa tam strzalki ,ktore Cie pokieruja)podaje ich stronke
http://www.meblowy.pl/index.cgi?action=01

Polecam Pruszcz. Dużo tańsze krzesła i ogromny wybór, a tapicerkę możesz wybrać sobie jaką chcesz.

Na zaspie obok TOP Meble jest jeden bardzo tani sklep meblowy,ceny powalaja na nogi,ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Jest chyba obok black red white.Krzesla drewniane obite u gory materialem albo skora ekologiczną.Meble też ladne i tanie,ale niestety nie wiem jak z solidnością,chociaz po obejrzeniu nie odniosłam wrażenia,żeby było coś nie tak.
mebleagta

krzesła firmy red apple

image
image
chodzi mi o krzesła w stylu jak na zdjęciu tylko z drwnianymi nogami, a nie metalowymi
up
a jak sie w ogóle nazywa ten sklep w Pruszczu??Mają jakąs stronę internetową??
znalazlam dla ciebie podobne z drewnianymi nogami

krzesło Montego Firmy Mazur Direct

image

cena okolo 135 zł

mozna zamawiac tez tapicerke w kolorze ecru oraz kolory nóg wenge,orzech,brzoza kolonialna,orzech zloty

image
Dostepne sa w C.H. Top Shoping w sklepie Aldi Meble jak nie maja od reki to sprowadza na zamowienie to ten sklep o ktorym pisala Moyre

image
lub troche drozsze tej samej firmy tylko nie pamietam ceny

krzesło Porto

image

image
to drugie jest całkiem fajne, chociaż wolałabym, żeby oparcie było aż do dołu (tak jak na moim zdjęciu). A masz może strone internetową, żeby zobaczyć inne krzesła tej firmy??
W Pruszczu pewnie chodziło o giełdę, przy której jest też parę sklepowych hal meblowych.
Warto tam w jakąś niedzielę pojechać - wybór - aż głowa boli - ceny producenta i możliwa jeszcze obniżka!

image
image
Beti to strona producenta, jeszcze krzesło alan jest podobne ale tez i droższe

http://www.mazurdirekt.com.pl/

image
a w niedziele w Pruszczu to w jakich godzinach czynne???
Najlepiej pojechać jak najwcześniej, bo potem sa tłumy. Myślę, że 8ma to jest dobra pora, no max. 9-ta.

image
a czy tam faktycznie jest duży wybór mebli na tej giełdzie???
betti wejdz na strone paged meble i tam znajdziesz rozne krzesla drewniane a sklep jest nop na matarni czy top meble

Betti napisał(a):

> a czy tam faktycznie jest duży wybór mebli na tej giełdzie???

Tak, duży. I można też sobie zamówić meble na wymiar i wg swojego własnego projektu i wyjdzie ci o połowe taniej niż w sklepach.

image
nie chce sie narazic wiekszosci ale mnie meble z pruszcza nie przekonaly, nie wiem moze zle szukalam albo bylismy za pozno
tez znajomi nas namawiali ze tam napewno cos znajdziemy, jak pojechalismy to bylam wsciekla-nie dosc ze mega korki to jeszcze nic nam sie nie podobalo, liczylam na cos innego

image
znalazłam na paged meble takie krzesła, bardzo mi się podobaja, ale kosztuja 450 zł - 1 szt. może widziałyście podobne gdzie indziej???
Milkusia ja tez mialam ten sam problem, w koncu kupilam stol i krzesla z paged...dalam za swoje 398 za szt, narazie kupilam 4 szt, pozniej dokupie....mysle ze warto zainwestowac, w top meble na grunwaldzkiej jak wezmiesz stol+6krzesel to dostaniesz wiekszy rabat, nam sie udalo utargowac 7%+transport i montaz gratis bo wzielismy jeszcze szafke rtv (wszystko z kolecji MILANO), na matarni chcieli nam dac 4%....

a czy w paged można zamówić stól na wymiar???
nie, w paged nie mozna zmieniac tych mebli ktore sa w ofercie
ale np. sklep w ktorym zamawialam meble (top meble na grunwaldzkiej) ma meble od jednego producenta na wymiar, musialabys podjechac i zobaczyc czy by Ci odpowiadaly

Możesz sobie dowolnie personalizować krzesła firmy Paged na https://idealdesign.pl

W Black red and white są bardzo fajne :D

Jakie Wy macie zadnie na temat zakupów w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? Jakiś czas temu remontowałem moje mieszkanie i wszystkie meble, w tym np. nowoczesne meble do przedpokoju zakupiłem w polecanym mi internetowym sklepie meblowym Ravio.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (7 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Dieta warzywno-owocowa dr.Dąbrowskiej-ktoś stosuje? (30 odpowiedzi)

Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała tę dietę,badz stosuje? Bardzo mnie zaciekawiła,chciałabym...

jak zlikwidować plamy na stole po gorącym kubku ? (106 odpowiedzi)

chyba zniszczyłam stół, na blacie zostały kółka po kubku, w którym był wrzątek. czy są jakieś...

do góry