Widok
Na zaspie obok TOP Meble jest jeden bardzo tani sklep meblowy,ceny powalaja na nogi,ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Jest chyba obok black red white.Krzesla drewniane obite u gory materialem albo skora ekologiczną.Meble też ladne i tanie,ale niestety nie wiem jak z solidnością,chociaz po obejrzeniu nie odniosłam wrażenia,żeby było coś nie tak.
Milkusia ja tez mialam ten sam problem, w koncu kupilam stol i krzesla z paged...dalam za swoje 398 za szt, narazie kupilam 4 szt, pozniej dokupie....mysle ze warto zainwestowac, w top meble na grunwaldzkiej jak wezmiesz stol+6krzesel to dostaniesz wiekszy rabat, nam sie udalo utargowac 7%+transport i montaz gratis bo wzielismy jeszcze szafke rtv (wszystko z kolecji MILANO), na matarni chcieli nam dac 4%....
Możesz sobie dowolnie personalizować krzesła firmy Paged na https://idealdesign.pl
Jakie Wy macie zadnie na temat zakupów w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? Jakiś czas temu remontowałem moje mieszkanie i wszystkie meble, w tym np. nowoczesne meble do przedpokoju zakupiłem w polecanym mi internetowym sklepie meblowym Ravio.