Widok

Gdzie kupie stanik sportowy 70G?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo stanikow, ale boje sie ze L pod biustem bedzie gigantyczna. Czy Decathlon ma staniki w takiej rozmiarowce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podłączam się do pytania, chętnie bym kupiła stanik sportowy z dużą miseczką i małym obwodem.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tanio raczej się nie uda

ja mam własnie taki rozmiar i mniej niż 160 zł na stanik nie udało mi się wydać niestety
A ja kupilam ostatnio w Tesco swietny. I kosztowal 35zl. Bo nie nazywal sie sportowy :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piegoosku, stanik sportowy - mocno podtrzymujący, czy stanik bezszwowy? W jakim dziale był?

Też chcę sportowca za 35 złotych :)

Agatha

ten z Tesco na pewno nie jest typowy sportowy, ale swietnie trzyma! mam sportowe jakies-tam i powiem szczerze, ze ten jest super! mozliwe, ze nie ma "super-wlokien", ktorych uzywaja w stanikach sportowych, ale czy to wazne? wazne, ze fajnie trzyma piersi :) a szukalam na narty, przymierzalam tez te w Decathlonie i byly beznadziejne...
no i nie wiem, czy w Tesco sa/byly takie wieksze, jak potrzebujecie!
gdybym nie karmila i nie tracila kilogramow to bym zainwestowala, ale w chwili obecnej ciezko
też mam taki rozmiar, w Decathlonie nie ma takich staników.

Ja kupiłam pancerny stanik na rynku (nie w Trójmieście) od Rosjanki za 15 zł, daje radę podczas biegania ;)
tzn staniki sportowe w Decathlonie są, ale nie w takim rozmiarze.
Skorzystam z okazji i spytam: Gdzie kupujecie staniki w takim rozmiarze? Ja prawdopodobnie tez mam taki rozmiar (prawdopodobnie bo przymierzałam ostatnio 70f i miseczki były ciut za małe, a 70g już nie mieli żebym mogła przymierzyć).
Chodzi mi o Gdańsk. Słyszałam o sklepie Lingeria ale ceny na ich stronie mnie troszkę przeraziły (przedział 180-250zł). Czy są jakieś inne sklepy w Gdańsku z cenami bardziej "przyziemnymi"?
Raczej ciężko z tym w Gdańsku. Dużo taniej można się obkupić w Internecie, ale trzeba się nastawić na odsyłanie i wymienianie.

Ja kupiłam sportowego Panache który jest jak pancerz właściwie:D I też nie uśmiechało mi się wydawać na tą "przyjemność" 250 zł w Lingerii więc zamówiłam z UK, ale dokładnie wiedziałam jaki rozmiar będzie dobry.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale zawsze mozna poprzymierzac stacjonarnie i kupić przez neta

ja ostatnio kupuje stacjonarnie ale mogę podac internetowy sklep
http://www.malou.pl/

a propos staników z Tesco...oczywiście można tam z F&F ustrzelić rozmiar 70 G ale baaaardzo rzadko
kupiłam sobie kiedys w ciąży 75 GG na przecenie za 30 zł, nawet fajny ale niestety jakościowo marny...po roku noszenia tak sie rozciągnął że tylko do kosza się nadawał
Koleżanka zaopatrza się w Centrum Chrobry na Hallera - tak to określiła - ja tam nie byłam ale chyba trzeba będzie podjechać, bo ceny atrakcyjne, a staniki średniej klasy, polskich producentów.
image
image
Dzięki :) Może w tym tygodniu uda mi się pojechac do tego centrum na Hallera. Kiedyś juz tam byłam ale wtedy szukałam sukienki na wesele.
A kupując przez internet trafiacie w rozmiar? Ja trochę się boję że nie trafię i wtedy będę się "bawić" w wymienianie rozmiaru.
a czy ktos kupowal moze niesportowy stanik z kingi
maja duzo rozmiarow z 70 pod biustem, ciekawe jak ten rozmiar ma sie w praktyce i jak sie je nosi
kiedyś był wątek stanikowy i tam dziewczyny polecały sklep i jego obsługę w Wielkim Młynie

Wiper

a co z ciuchow, w dzisiejszych czasach, po roku noszenia, nie nadaje sie do smieci? ;)
nawet z Triumpha po roku sa do wyrzucenia...
Polecam umowic sie na spotkanie z pania Ania http://biulandia.pl/index.php?rozmiar=20&sort=3a&page=1
Rozmiarówkę do JJ, a nawet KK i obwody od 65 ma polski Kris Line:
http://www.krisline.com/
Stacjonarnie Kris Line kupowałam w sklepie Animar (CH Osowa, Witawa) i w Pruszczu (Sklep Daria, ul. Kossaka 6B)

Tutaj brytyjski outlet internetowy z wysyłką do Polski, mają i sportowe, i Kris Line:
http://www.brastop.com/

Te staniki są fajne https://moovewear.com/kategoria/staniki-sportowe/
Mam juz dwa tej firmy i na pewno cos jeszcze dorzucę do szafy :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (22 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry