Widok

Gdzie kupujecie kosmetyki???

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I ogólnie jakie kosmetyki lubicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kieruje się marką, ceną, komfortem zakupów, co oznacza np. łatwość zaparkowania, lokalizacja. Np. do super sklepu (jeśli taki jest) na starówce nie pójde na zakupy, bo idąc na spacer nie idę na zakupy, a jak idę na zakupy, to najczęściej się spieszę, więc na dreptanie kilometr nie mam czasu. Obsługa na ostatnim końcu jak dla mnie, ale ja np. nie potrzebuję doradztwa w kwestii kolorystyki, rodzajów kosmetyków itd. Jeśli nie ma opcji płacenia kartą, to też pewnie nie zapamietam takiego sklepu jako mój ulubiony.

Podsumowując - centra handlowe :-).
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

Masz rację u mnie też centra handlowe wygrywają lub ewentualnie to co mam po drodze, przy okazji załatwiania spraw na mieście :) Ja akurat lubię dobrą obsługę w sklepie, czasami ciekawych informacji można się dowiedzieć. Często kupuję w Super Pharm, bo wszystko za jednym zamachem - leki, kosmetyki, perfumy. Dodatkowo na fajne promocje można się załapać, ostatnio 2 za 1 - plakat na mieście widziałam :)
Ja tez bardzo lubie apteke superpharm, przede wszystkim na akcje promocyjne stosowane przez nich. Co prawda wychodze stamtad czasami z wieksza siatka zakupow niz zamierzalam, ale w gruncie rzeczy i tak mi sie to oplaca :). Najczesciej poluje tam na tansze perfumy, kremy i czasami na suplementy diety.
Ja też nawet lubie superpharm, ale w moich "standardowych" miejscach zakupowych nie ma akurat tego sklepu-apteki. Więc rzadko zaglądam. Ale kupowałam kiedys jakies perfumy, bo były dużo taniej.
Fotografia:
I cała reszta:

Acha, pisząc o obsłudze, nie miałam na mysli, że jak jest obsługa niekompetentna i niesympatyczna, to nie ma to dla mnie znaczenia. Ma znaczenie. Ale jeśli chodzi o kosmetyki, to ja nie potrzebuje porad, więc obsługa ma nie przeszkadzać po prostu ;-).
Fotografia:
I cała reszta:

No ja tez czasami lubie jak obsługa nie przeszkadza :)
W superpharm zdarza sie mnie robic zakupy, tylko szkoda, ze do mnie ich gazetka nie trafia i z ich profilu na facebooku najczesciej dowiaduje sie o wszystkim.
Jak zawsze na Wrzeszcz nic nie trafia!! Porażka ta dzielnica :(!
Na szczescie kazda gazetka trafia na FB, wiec jest latwo dostepna :), jak sledzisz promocje w superpharm to pewnie widzialas kupon promocyjny na FB na tusz max factor 2000 28,99 zł? Wlasnie sie zastanawiam, czy nie druknac i nie podjechac tam jeszcze przed swietami :) Chociaz przyznam, ze ostatnio dosyc sporo kasiorki wydaje na siebie i niedlugo moj mezczyzna zablokuje mi konto :)
ZApraszam po tanie i 100% oryginalne kosmetyki !!

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/inne/tanie-kosmetyki-100-oryginalne-ogl3841115.html
często kupuje w rosmanie lub superpharmie :) niektore sprawdzone kosmetyki w oriflame. w 2 pierwszy ceny sa porównywalne i czesto maja promocje typu 2+1:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja zupełnie inaczej:) tylko internet i apteki, zależy mi na kosmetykach bez parabenów z możliwie jak najkrótszym składem więc klasyczne centra handlowe odpadają.
ja sprzedaje kosmetyki :) oferuje to co rossman tylko 1/2 1/3 a nawet 1/4 ceny :))) obecnie mam mnostwo fajnych lakierow po 5 zl maybelline i po 10 sally hansen no i rozne inne kosmetyki balsamy do ciala , kremy i co tam chcecie :)
Mam namiary na dobre, naturalne kosmetyki po przystępnej cenie, prosto od producenta.
Ja też stawiam na kosmetyki naturalne, więc głównie Internet, niestety w sieciówkach sama kolorówka pełna świństw w środku:(
Rossmann :)
Ja zamawiam czasem w swoim sprawdzonym sklepie - salex.com.pl - ale to jeśli chodzi o kosmetyki naturalne albo z minerałami z morza martwego ;-) jak szukacie takich to polecam.
Ja kupuje on Line i jestem zachwycona. http://www.kauramstore.com/tiande
tylko kosmetyki dobrej jakosci z aptek lub aptek internetowych, czasem rossmann/ boots bo miesxzkam w UK, oraz z oryginalnych www (MAC, itp) poniewaz podrobki to plaga, wiekszosc markowych kosmetykow w duzo nizszych cenach to albo podroby albo stare.

Jest jeszcze opcja ze sa wprowadzane z USA ale wtedy widac po opakowaniu ze z tamtejszego rynku.
Niemniej zatrzesienie podrobek pakowanych w garazu jak sol drogowa :/
Za duze ryzyko zniszczenia sobie cery i ciezkich alergii
ja jestem studentka i kupuje, zawsze jak jestem za granica w pracy biorę wtedy większą ilość, i później nie martwię się o ceny w Polsce, ale ostatnio kupowałam okulary bo popsuł mi sie po sesjach wzrok u nowego optyka w Gdyni na Ślaskiej (wyjście z skm do ul. morskiej) i dostałam mascarę MACa gratis mieli jeszcze perfumy diora j'adore ale się nie załapałam. Wracając do tematu polecam kupować oryginalne kosmetyki za granica, jeszcze się nie zawiodłam.
Ja czasem zamawiam w polonia cosmetics, możecie zgooglować, drogeria online ale mają fajny wybór polskich marek kosmetyków co sobie chwale i cenowo wychodzi OK
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (107 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

do góry