Widok
Kieruje się marką, ceną, komfortem zakupów, co oznacza np. łatwość zaparkowania, lokalizacja. Np. do super sklepu (jeśli taki jest) na starówce nie pójde na zakupy, bo idąc na spacer nie idę na zakupy, a jak idę na zakupy, to najczęściej się spieszę, więc na dreptanie kilometr nie mam czasu. Obsługa na ostatnim końcu jak dla mnie, ale ja np. nie potrzebuję doradztwa w kwestii kolorystyki, rodzajów kosmetyków itd. Jeśli nie ma opcji płacenia kartą, to też pewnie nie zapamietam takiego sklepu jako mój ulubiony.
Podsumowując - centra handlowe :-).
Podsumowując - centra handlowe :-).
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
I cała reszta:
Masz rację u mnie też centra handlowe wygrywają lub ewentualnie to co mam po drodze, przy okazji załatwiania spraw na mieście :) Ja akurat lubię dobrą obsługę w sklepie, czasami ciekawych informacji można się dowiedzieć. Często kupuję w Super Pharm, bo wszystko za jednym zamachem - leki, kosmetyki, perfumy. Dodatkowo na fajne promocje można się załapać, ostatnio 2 za 1 - plakat na mieście widziałam :)
Ja tez bardzo lubie apteke superpharm, przede wszystkim na akcje promocyjne stosowane przez nich. Co prawda wychodze stamtad czasami z wieksza siatka zakupow niz zamierzalam, ale w gruncie rzeczy i tak mi sie to oplaca :). Najczesciej poluje tam na tansze perfumy, kremy i czasami na suplementy diety.
Acha, pisząc o obsłudze, nie miałam na mysli, że jak jest obsługa niekompetentna i niesympatyczna, to nie ma to dla mnie znaczenia. Ma znaczenie. Ale jeśli chodzi o kosmetyki, to ja nie potrzebuje porad, więc obsługa ma nie przeszkadzać po prostu ;-).
Fotografia:
I cała reszta:
I cała reszta:
Na szczescie kazda gazetka trafia na FB, wiec jest latwo dostepna :), jak sledzisz promocje w superpharm to pewnie widzialas kupon promocyjny na FB na tusz max factor 2000 28,99 zł? Wlasnie sie zastanawiam, czy nie druknac i nie podjechac tam jeszcze przed swietami :) Chociaz przyznam, ze ostatnio dosyc sporo kasiorki wydaje na siebie i niedlugo moj mezczyzna zablokuje mi konto :)
ZApraszam po tanie i 100% oryginalne kosmetyki !!
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/inne/tanie-kosmetyki-100-oryginalne-ogl3841115.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/inne/tanie-kosmetyki-100-oryginalne-ogl3841115.html
Ja kupuje on Line i jestem zachwycona. http://www.kauramstore.com/tiande
tylko kosmetyki dobrej jakosci z aptek lub aptek internetowych, czasem rossmann/ boots bo miesxzkam w UK, oraz z oryginalnych www (MAC, itp) poniewaz podrobki to plaga, wiekszosc markowych kosmetykow w duzo nizszych cenach to albo podroby albo stare.
Jest jeszcze opcja ze sa wprowadzane z USA ale wtedy widac po opakowaniu ze z tamtejszego rynku.
Niemniej zatrzesienie podrobek pakowanych w garazu jak sol drogowa :/
Za duze ryzyko zniszczenia sobie cery i ciezkich alergii
Jest jeszcze opcja ze sa wprowadzane z USA ale wtedy widac po opakowaniu ze z tamtejszego rynku.
Niemniej zatrzesienie podrobek pakowanych w garazu jak sol drogowa :/
Za duze ryzyko zniszczenia sobie cery i ciezkich alergii
ja jestem studentka i kupuje, zawsze jak jestem za granica w pracy biorę wtedy większą ilość, i później nie martwię się o ceny w Polsce, ale ostatnio kupowałam okulary bo popsuł mi sie po sesjach wzrok u nowego optyka w Gdyni na Ślaskiej (wyjście z skm do ul. morskiej) i dostałam mascarę MACa gratis mieli jeszcze perfumy diora j'adore ale się nie załapałam. Wracając do tematu polecam kupować oryginalne kosmetyki za granica, jeszcze się nie zawiodłam.