Widok

Gdzie lepiej zrobić okulary?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może ktoś sie wypowiedzieć pomóc w wyborze?? z góry dziękuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Potwierdzam...tylko nie Vision!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Unikaj Vision w centrach. Mam przykre doświadczenie. Totalny syf.

lepiej w Sopocie obok Grunwaldzkiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

prawda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mają na prawde spory wybór ślicznych oprawek! sama u nich kupowałam! są bardzo ładne!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja kupowałam w Optical Christex - spory wybór, dobrze doradzają i różne przedziały cenowe! a to jest plus bo można znaleźć coś dla siebie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponuję optometrystę w Gdańsku ul.Kartuska 74

Okulary do czytania mam kupowane w Oko Design. Polecam firmę. Mają sympatyczną obsługą, można zawsze sobie uciąć pogawędkę, dopytać o bardziej techniczne kwestie i tak dalej. Oprawki mają różne, od bardziej klasycznych po nieco bardziej ekstrawaganckie – co kto lubi. Te marki oprawek które sprzedają są wypisane na ich stronce oko-design.com.

W sieciówkach mają słabej jakości sprzęt do badań...

Zgadzam się ze wcześniejszymi głosami, które były za prywatnym optykiem. Myślę, że taki specjalista jest w stanie zrobić świetne okulary i możliwe, że w niższej cenie. Ja moje okulary zrobiłem właśnie w sieciówce i teraz żałuję gdy słyszę od znajomych ile zapłacili na swoje szkła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam okulary z Hilary od maja i jest tragedia. Po miesiącu miałam już mała ryse na jednej soczewce. Za okulary placilam około 1200zl więc oczekiwałam jakości. Niestety więcej nie odwiedzę salonu, a szkoda bo pomoc w doborze oprawek bardzo mnie zadowolil.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam DKOptic na orunii górnej ul . okulickiego. Super obsługa i bardzo przystępne ceny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam optimum, robię tam okulary dla syna od 12 lat

Ja okularów nigdy nie robię w żadnej sieciówce a tym bardziej w Vision Expres gdzie oszukują na promocjach. Najlepiej zrobić w prywatnym optyku gdzie jest optometrysta. Ja korzystam od z zakładu optycznego na Pomorskiej na Żabiance i zawsze jestem zadowolona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A nie lepiej zastanowić się nad soczewkami? Po pierwsze jest to rozwiazanie o wiele wygodniejsze ponieważ daje Ci o wiele większe pole widzenia. Po drugie wcale nie jest to takie drogie wyjście ponieważ w sieci jest wiele promocji dotyczących soczewek.

Powinnas równiez wiedzieć, że za pomocą soczewek można skutecznie leczyć wadę wzrokku:
http://www.zrodlozdrowia.pl/ortokorekcja-jak-leczyc-oczy-za-pomoca-soczewek-kontaktowych/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

wlasnie przeglądam tą stronke i faktycznie jest w czym wybierać!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no na opticalchristex faktycznie jest bardzo duży wybór, dobrej jakości, markowe. w sumie nie widziałam drugiego takiego sklepu!
no wlasnie jak patrzyłam w Vision czy innym salonie to nie ma takiego wybóru np Ray Banów jak w opticalchristex.pl. Tam jest tego dużo, a i czasem są jakies promocje - trzeba polować:)
ja jednak jestem bardziej zadowolona z optika - w vision express obsługa jest bardzo słaba. już dwa razy kupowałam tam okulary i mam porównanie. wydaje mi się, że w tym optiku bardziej zalezy im na zadowoleniu klienta
W vision'ie trzeba szukać fajnych promocji, chociaż moim zdaniem ich usługi nie powalają.
Natomiast osobiście od 8 lat korzystam z Fielmana i jestem bardzo zadowolony z jakości jak i obsługi, chociaż widzę iż u góry zdania są podzielone..

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry