Widok
A ja właśnie mam okulary z Hilary, na ul Lawendowej i szczerze powiem że więcej tam nie pójdę. Oprawki szybko zrobiły się luźne, a szkła ciężko się czyści - przynajmniej te moje.
Kiedyś brałam okulary z Fielman, to bardzo fajne szkła, bo raz przetrę i super, ale w tych okularach tylko na dwór chodzę, to rzadziej je noszę.
Ale bardziej jestem zadowolona.
Jak w przyszłości będę zmieniać okulary to może ponownie wybiorę Fielman, bo cenowo podobnie jak w Hilary - i tu i tu dałam ok 300 zł.
Albo skuszę się na Vision Expres albo coś innego, w końcu trzeba wypróbować różne, zanim znajdzie się najbardziej pasującego optyka :)
Kiedyś brałam okulary z Fielman, to bardzo fajne szkła, bo raz przetrę i super, ale w tych okularach tylko na dwór chodzę, to rzadziej je noszę.
Ale bardziej jestem zadowolona.
Jak w przyszłości będę zmieniać okulary to może ponownie wybiorę Fielman, bo cenowo podobnie jak w Hilary - i tu i tu dałam ok 300 zł.
Albo skuszę się na Vision Expres albo coś innego, w końcu trzeba wypróbować różne, zanim znajdzie się najbardziej pasującego optyka :)
ja robiłam okulary z salonie w realu na Przymorzu, nie pamiętam nazwy ale byłam wcześniejw Vision w Alfie bo mieli jakąś super promocje i się załamałam ceną :/ poszłam na przeciwko i zapłaciłam połowę ceny za praktycznie to samo :)
w sumie to ceny szkieł sa zbliżone, duże różnice w cenie opraw ale jak się nie ma ciśnienia na Minge czy inne Gucci to nie polecam Vision :)
w sumie to ceny szkieł sa zbliżone, duże różnice w cenie opraw ale jak się nie ma ciśnienia na Minge czy inne Gucci to nie polecam Vision :)
Tak, u Fielmanna jakość okularów tragiczna! Ja specyficznie poprosiłam o soczewki pewnej niemieckiej firmy na "R," a w okularach, jak się po jakimś czasie zorientowałam, dostałam soczewki innej firmy, która akurat miała promocję, w której za sprzedaż jej soczewek nagradzani byli pracownicy salonu optycznego.
Na dodatek okulary nie nadają się do noszenia.
Warto poszukać dobrego "niesieciowego" salonu optycznego.
(Ja zrobiłam sobie inną parę, u innego optyka, na ul. Stagiewnej. Ze skrupulatnym badaniem, z topowymi soczewkami, a oprawka - niezłej firmy kosztowała mniej niż analogiczny model w Internecie.)
Na dodatek okulary nie nadają się do noszenia.
Warto poszukać dobrego "niesieciowego" salonu optycznego.
(Ja zrobiłam sobie inną parę, u innego optyka, na ul. Stagiewnej. Ze skrupulatnym badaniem, z topowymi soczewkami, a oprawka - niezłej firmy kosztowała mniej niż analogiczny model w Internecie.)
A nie lepiej zastanowić się nad soczewkami? Po pierwsze jest to rozwiazanie o wiele wygodniejsze ponieważ daje Ci o wiele większe pole widzenia. Po drugie wcale nie jest to takie drogie wyjście ponieważ w sieci jest wiele promocji dotyczących soczewek.
Powinnas równiez wiedzieć, że za pomocą soczewek można skutecznie leczyć wadę wzrokku:
http://www.zrodlozdrowia.pl/ortokorekcja-jak-leczyc-oczy-za-pomoca-soczewek-kontaktowych/
Powinnas równiez wiedzieć, że za pomocą soczewek można skutecznie leczyć wadę wzrokku:
http://www.zrodlozdrowia.pl/ortokorekcja-jak-leczyc-oczy-za-pomoca-soczewek-kontaktowych/