Widok
2014-02-04 08:25:05
J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym optimum na chełmie...może ktoś sie wypowiedzieć pomóc w wyborze?? z góry dziękujePolecam tę sieć - na stronie jest bardzo dużo promocji na oprawki, poza tym w salonie mozna zapisać sie na badanie wzroku za kilka złotych, które moim zdaniem wykonane będzie o wiele bardziej profesjonalnie i dokładnie niż u okulisty.
Ja uważam, że najlepiej jest przerzucić się na soczewki. Są naprawdę komfortowe w użytkowaniu, a do tego tańsze i nigdy nie wychodzą z mody, bo są niewidoczne. Polecam poszukać odpowiednich na stronie: https://www.twojesoczewki.com/38-soczewki-kontaktowe-miesieczne gdzie jest ich spory wybór w dobrych cenach.
1. Nie każdy może nosic soczewki. 2. Popatrz sobie na ceny soczewek torycznych na astygmatyzm, które są bardzo drogiei na zamówienie. Ja na przykład mam taką głupią wadę wzroku i każde oko inne, że w hurtowniach brakuje wariantów na moje jedno oko. Do tego biorę pewne leki, które zmieniają skład łez i żadne soczewki mi "nie leżą". Obecnie myślę o okularach ze szkłami Transitions, może ktoś zarekomenduje, gdzie takie kupić, ale te oryginalne, nie jakieś inne firmy.