Widok

Gdzie mozna kupic diadem?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny poszukuje bardzo ladnego zlotego diademu. Czy wiecie, gdzie w 3miescie dostane takie cudenko? ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W salonach ślubnych mają :) na hali w Gdyni widziałam też babeczka ma w sklepie ze spineczkami.

image
W mięsnym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawde, co Ty nie powiesz???w miesnym mowisz??? Pojde sprawdzic!!!

Nie powazni Ci ludzie, co niektorzy!!!
No właśnie , niepoważna jesteś , po co się pytasz , chyba wiadomo ,ze takie rzeczy są w salonach ślubnych.
A uwazasz, ze diadem ubiera sie tylko na slub??? I nie w kazdym salonie maja! A poza tym chce miec zloty, a gdzie bylam to tylko srebrne widzialam.
;-(((
Spróboj allegro są złote!!! i bardzo tanie
tak na allegro sa:-) i faktycznie tanio ,duzo taniej niz w miesnym hahahaha, ale niektorzy sa zaczepni...az przykro nie?
image
image
Rija...ja z innej beczki.podoba Ci sie fryzura tej blondynki co ma "moja "suknie.mi tez i szukam kogos kto dokladnie to zrobi.czy masz juz dobrego fryzjera,kiedy idziesz na jakas probe?
Wiesz, ja juz mam swoja fryzjerke, ktora farbuje mi wlosy (pasemka) i mysle, ze ona tez zrobi mi moja slubna fryzurke.
Mysle, ze jak wezmiemy zdjecie to nie bedzie problemu (fryzurka nie jest skomplikowana).
Tylko caly czas mysle, czy do tej fryzurki wpiac welon, czy juz go sobie podarowac.
wiesz z ta prosta fryzurka to nie do konca tak jest.troszke mam o tym pojecia ale sama sobie nie zrobie(chociaz makijaz mi odpada z poszukiwaniem:))boje sie ze fryzjer/ka zrobi za dyzu skret i wyjdzie z tego lok a my chcemy rozciagnieta fale,delikatny skret.trzeba chyba zrobic to sporo hodzin wczesniej zeby sie ta fryzurka "rozciagnela"ja mam super fryxjera ktoremu dam zrobic wszystko ale w wawie:(
aha jesli chodzi o welon to zalezy jaka masz suknie bo jesli pod szyja cos ma suknia tak jak moja(kwiat)to nic juz nie dodawaj.ja nie bede miala nic a jak juz cos chcesz to radze jakis zywy kwiat,cos delikatnego
diademy sa też w Bijou Brigitte (Alfa centrum, lub Auchan)

imageimage
Ja kupiłam z allegro za bodajże 35 zł bardzo ładny pozłacany, w salonach to pewnie drogie są.
Mi tez podobaja sie diademy. Na Gildzie w Gdansku starsza babka prowadzi stoisko z apaszkami i ozdobami do wlosow. Miala kilka slicznych za 45 zl, ale faktycznie tylko srebrne. Zlote widzialam na pewnym stoisku w Zbrojowni w Gdansku, sa wystawione za szklem. Diademy widzialam tez w w sklepach Bijou Briditte (jakos tak sie pisze), chociazby w Auchan,ale srebrne tylko i kosztuja ponad sto zlotych!!! moze jednak zdecydujesz sie na srebrne bo te pozlacane to taki kolor żółtawy mają. Pozdrawiam!
dziewczynki piekne zlote diademy sa na hali targowej w Gdansku za 50zl! jest to stoisko z ozdobami do wlosow o bizuteria! pani ma rowniez piekna bizuterie ktora moze wlozyc panna mloda sa naprawde sliczne rzeczy! papa
Na jakiej hali targowej?
w Gdansku na starowce obok kosciola Sw.Mikolaja jest hala targowa (niedawno nowo otwarta bo byla odnawiana) i tam w srodku sa stoiska! pozdro!!!
przeciez te diademy to straszne tandectwa! a obok złota to nawet nie stało, wiec co tu mowic o zlotym diademie.
nie chodzi o to zeby byl ze zlota tylko w kolorze zlota!!!
no własnie. takie cos jest baardzo tandetne!!!
bardzo ladnie wygladaja diademy w kolorze zlota i nie musza one byc odrazu robione ze zlota! chyba ze ktos jest snobem i musi miec zloty!
po prostu jak mnie na cos nie stac, to nie próbuje zastapic tego tanimi zamiennikami.bo to po prostu jest żałosne!!!
dziewczyny bylam na gildii u tej starszej pani :-) troche tandetne te diademy ale za to na hali targowej sa ladne...30-50 zl :-)
Ja mam i co ? kupisz ?
jesli jeszcze szukasz to e Ebayu niemieckim sa ladna i nie drogie

CZESC RIJA.JA KUPIŁAM Z ALLEGRO DIADEM,BARDZO TANI I PIĘKNY

SPRAWDZ JEST ICH TAM BARDZO DUŻO
POZDRAWIAM
image

image
Ok sprawdze i dziekuje slicznie.

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry