Widok

Gdzie można obejrzeć implast bolder sd kolekcja 2010 ecoline?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem ciekawa jak wyglądają te nowe kolorki na żywo. Ktoś z Was widział, jeśli tak to gdzie??
Z góry dzięki za odp.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
upupup
image
image
mama i ja gdansk- widzialam ale jakies 3 miechy temu. Ale mnie nie przypadl do gustu..bardzo sztywny. Porównasz np z Jedo Fyn i zobaczysz roznice. Al nie mysl ze ja na ten Jedo sie zdecydowalam i dlatego zachwalam, poprostu diametralna roznica miedzy tymi dwoma moelami-a cena podobna za 3in1:)
a dla mnie jest super...ma niezłą amortyzację, nie jest sztywny itd.
Kurczę ok. 3 miechów byłam w mama i ja i były tylko stare kolorki a ja chcę zobaczyć te nowe...
Interesują mnie już jedynie zestawy 2w1, bo fotelik już mam.
image
image
Aha no to nie pomogę:) Kazdy ma iny gust, skoro Ci odpowiada :) To powodzenia w szukaniu odpowiedniego kolorku :)
dzięki piękne:) tobie również wszystkiego dobrego:))
pozdrawiam
Hej Może zerknij tutaj http://www.youtube.com/watch?v=_3jfeMWE9XQ ,może to ci pomoże w wyborze kolory :))) Tu troszkę bardziej realnie widac te kolory.
allegro.pl ;)
chyba są wszystkie kolory 2010
chyba tylko pozostają mi te filmiki;)) z wyborem koloru będzie ciężko...
dzięki dziewczyny za linki:))
image
image
Ja tez zachorowalam na ten wozek, jest sliczniutki. Dzisiaj bylam w sklepie bobowozki w gdyni ale niestety nie maja go na galerii, zajechalam rowniez do mama i ja i tam tez niestety jeszcze go nie maja. Pan powiedzial ze czekaja na te nowe kolory. Coz pozostaje cierpliwie czekac, oby predzej nie urodzic:P
Dajcie znać kiedy będą w mama i ja :)
Są cudne, ciekawe tylko jak w prowadzeniu sie sprawują ;)
Pozostaje tylko czekać...jak gdzieś zobaczę również dam znać
image
image
Podbijam, może ktoś coś wie?...Chyba juro zadzwonię do Mama i Ja i sie dowiem czy wogóle zamierzają mieć te wózki ;)
Koniecznie daj znac jak sie czegos dowiesz. Ja zamierzam niedlugo kupic ten wozek...w sumie jestem juz na niego zdecydowana ale chcialabym zobaczyc kolory na zywo.
Ja juz zamówiłam i ma być za tydzień, tylko torbę i parasolkę osobno musieliśmy dokupić. Wybraliśmy kolor OLYMPIC- ten turkusowo zielony, Kurcze..tyle kasy poszło....oby było warto.
Aha..i tam gdzie zamawialiśmy to tylko 2 kolory mieli w sklepie. Reszta w katalogu.
a w którym sklepie zamówiłas...?
ja zapomniałam zadzwonić...
w jakim sklepie można zobaczyć chociaż te dwa kolorki?
image
image
Dzwoniłam do Mama i Ja dzisiaj chyba z 15 razy, nikt nie odbierał albo było zajęte...Wkurzyłam się ;)
Nr ze stronyinternetowej sklepu
No to niezla oblsuga nie ma co... ja ze strony wzielam adres mailowy i napisalam do nich z zapytaniem kiedy beda w gdansku dostepne te wozeczki i uzyskalam odpowiedz ze mam sie kontaktowac bezposrednio ze sklepem, jeszcze nie dzwonilam ale jak widac latwe to nie jest.
Wózek jest w sklepie Mama i ja ... Co prawda wrazenie na stronie www robi lepsze ale i tak jest super :), tylko wyboru kolorystycznego nie ma ale mysle ze można będzie zamówić...Pozdrawiam
ooo super! a jakie kolory maja na stanie?
chyba tylko beżowy :)
ale bezowych nie ma z nowej kolekcji ecoline... to jest ta stara kolekcja...niby moro tak?
image
image
nie, w moro nie...;)...Jest w tej kolekcji beżowo jasny...:) I jest napis sd ecoline więc to na pewno ten...:)
Bylam, widzialam i jestem zachwycona. Duza gondola, duza spacerowka, mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawowac. Szkoda ze nie maja wiekszego wyboru kolorow w mama i ja ale to nic zaraz skladam zamowienie na allegro. Pozdrawiam.
Widziałam ten beżowy w mama i ja... troche mocowanie się pogorszyło... mieli go niby ulepszyć ale coś im nie wyszło....
na pierwszy rzut oka, mało stabilny...ale mimo to i tak mi się podoba...
image
image
Ja właśnie zakupiłam i mam już w domku. kolor emerald na srebrnej ramie. Prezentuje się fajowo i fajnie się prowadzi
Witam! Również jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego wózeczka dla mojego Maleństwa. Jak zobaczyłam fotki i poczytałam opinie o implaście ecoline 2010 to już byłam przekonana,że znalazłam swój idealny typ. Na zdjeciach wózeczek prezentuje się bardzo zgrabnie, nowoczesnie i solidnie. Strasznie chciałam zobaczyć go na żywo. Mieszkam na śląsku. Udało mi się wreszcie znaleź sklep gdzie był ten wózeczek. Na magazynie mają wszyskie kolorki. Jest to sklep Bociek w Zabrzu. Na sklepie jest ten wózeczek w kolorze olympic ( ten jaskrawy niebiesko-zielony). I mój czar o wózku nagle prysnął. Wśród innych wózków prezentował się niezbyt zachęcająco. Przeraziła mnie najpierw bardzo gruba rączka obciągnięta gąbką, którą z ledwoscią można objąć. Materiał, który pokrywa wózek jest nieprzyjemny w dotyku i szeleszczacy. Niby gondolka faktycznie duża ale wyścielana białym też mało przyjemnym materiałem. Dużo sztuczności w tym wózku. Jest lekki to fakt ale wcale nie taki zgrabny jak na fotkach. Moje wrazenie niestety nie było pozytywne. Spacerówka też mnie nie przekonała. Naprawdę przed zakupem wózka radzę go sobie zobaczyć w realu. A już miałam zamawiać przez allegro... Solidniej jakościowo i fikuśniej wglądają wózki mutsy - choć na zdjęciach były dla mnie dziwaczne. Spacerówka po złozeniu zajmuje naprawdę mało miejsca w bagazniku.Bardzo dobre wrażnie sprawił na mnie X- lander. Podobny cenowo do implasta ale wykonanie super! Skórzana rączka, przyjemny materiał, solidny i duża spacerówka. Faktycznie troszkę może ta gondolka węższa od innych wózków ale dla marcowego dzieciaczka w sam raz! Fajnie się też prezentuje wózek Jedo faktycznie też dobrze wykonany. No cóż życzę przemyslanych zakupów. Ja wyleczyłam się już z implasta i szukam swojego typu już w realu. Pozdrawiam przyszłe mamy :)
Witaj Marta,
ja również należę do osób które polują na ten wózeczek i w dokładnie tym kolorze, który zamówiłaś czy jest możliwość podesłania mi zdjęcia ??

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry