Widok
Hej Może zerknij tutaj http://www.youtube.com/watch?v=_3jfeMWE9XQ ,może to ci pomoże w wyborze kolory :))) Tu troszkę bardziej realnie widac te kolory.
Ja tez zachorowalam na ten wozek, jest sliczniutki. Dzisiaj bylam w sklepie bobowozki w gdyni ale niestety nie maja go na galerii, zajechalam rowniez do mama i ja i tam tez niestety jeszcze go nie maja. Pan powiedzial ze czekaja na te nowe kolory. Coz pozostaje cierpliwie czekac, oby predzej nie urodzic:P
Witam! Również jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego wózeczka dla mojego Maleństwa. Jak zobaczyłam fotki i poczytałam opinie o implaście ecoline 2010 to już byłam przekonana,że znalazłam swój idealny typ. Na zdjeciach wózeczek prezentuje się bardzo zgrabnie, nowoczesnie i solidnie. Strasznie chciałam zobaczyć go na żywo. Mieszkam na śląsku. Udało mi się wreszcie znaleź sklep gdzie był ten wózeczek. Na magazynie mają wszyskie kolorki. Jest to sklep Bociek w Zabrzu. Na sklepie jest ten wózeczek w kolorze olympic ( ten jaskrawy niebiesko-zielony). I mój czar o wózku nagle prysnął. Wśród innych wózków prezentował się niezbyt zachęcająco. Przeraziła mnie najpierw bardzo gruba rączka obciągnięta gąbką, którą z ledwoscią można objąć. Materiał, który pokrywa wózek jest nieprzyjemny w dotyku i szeleszczacy. Niby gondolka faktycznie duża ale wyścielana białym też mało przyjemnym materiałem. Dużo sztuczności w tym wózku. Jest lekki to fakt ale wcale nie taki zgrabny jak na fotkach. Moje wrazenie niestety nie było pozytywne. Spacerówka też mnie nie przekonała. Naprawdę przed zakupem wózka radzę go sobie zobaczyć w realu. A już miałam zamawiać przez allegro... Solidniej jakościowo i fikuśniej wglądają wózki mutsy - choć na zdjęciach były dla mnie dziwaczne. Spacerówka po złozeniu zajmuje naprawdę mało miejsca w bagazniku.Bardzo dobre wrażnie sprawił na mnie X- lander. Podobny cenowo do implasta ale wykonanie super! Skórzana rączka, przyjemny materiał, solidny i duża spacerówka. Faktycznie troszkę może ta gondolka węższa od innych wózków ale dla marcowego dzieciaczka w sam raz! Fajnie się też prezentuje wózek Jedo faktycznie też dobrze wykonany. No cóż życzę przemyslanych zakupów. Ja wyleczyłam się już z implasta i szukam swojego typu już w realu. Pozdrawiam przyszłe mamy :)