Widok
już tłumaczę (:
nasz kolega nie jest polakiem dlatego nie możecie zrozumieć (:
a że ja dużo ostatnio piję to i bełkot żula zrozumiem i takie proste zdanie złamię :)
"w klubie nie zawsze panuje dobra atmosfera do poznania (fajnego faceta), jak coś pisz na priw jestem wolny i fajny"
(:
piszcie więc :) skoro on taki fajny i wolny
nasz kolega nie jest polakiem dlatego nie możecie zrozumieć (:
a że ja dużo ostatnio piję to i bełkot żula zrozumiem i takie proste zdanie złamię :)
"w klubie nie zawsze panuje dobra atmosfera do poznania (fajnego faceta), jak coś pisz na priw jestem wolny i fajny"
(:
piszcie więc :) skoro on taki fajny i wolny
Przez net ;-) Wprawdzie jestem w związku, ale mam konto na http://sympatie.eu/ i chętnie piszę z ludźmi. Z własnego doświadczenia wiem, że przez net znacznie łatwiej znaleźć kogoś, kto w 100% odpowiada nam charakterem.
Mile (przed wyplata) i drogie (w utrzymaniu) Panie,jesli chcecie poznac przystojnego i milego faceta czekajcie rano pod moja klatka schodowa wychodze co dzien przed 9 wiec kazdego dnia moge( jesli musze) poznac jedna z was...goraco zapraszam i jednoczesnie prosze o ustawianie sie gesiego aby umozliwic przejscie innym mieszkancom mojego bloku po klatce schodowej.oraz nie sypania mi pod nogi platkow roz itp.poniewaz i tak w moim bloku zadko sprzataja;-) w sprawie szczegolnych przypadkow..najpierw ide za rog bloku na 3 do 5 minut,potem kieruje sie wprost do auta i zadne zarzalenia ,typu bo nie zdarzylam itd nie beda uwzgledniane(sory)
Narzekacie ,że nie ma fajnych facetów .... jak już poświęcamy, zabiegamy o Wasze względy to tego nie widzicie ....:P Moje drogie Panie dla wielu z Nas jesteście wspaniałymi istotami, za które warto życie swoje oddać :) Ja np nie znam wspanialszego uczucia niż to kiedy wiem,że kobieta, którą trzymam w ramionach czuje się przymnie bezpieczna.
Dobrzy faceci są ,mijacie ich na ulicy lecz także są gatunkiem na wymarciu .... pomóżcie się nam rozmnożyć :)bez Was nam się nie uda
Dobrzy faceci są ,mijacie ich na ulicy lecz także są gatunkiem na wymarciu .... pomóżcie się nam rozmnożyć :)bez Was nam się nie uda
Ale tak napisałaś, jakby to było źle, że wolny facet jest WYMAGAJĄCY...
Że powinien być konkretny, to się zgodzę, ale wymagający także może być, bo dlaczego nie? Gdyby nie był wymagający, wszystkie byłyście byle jakie - dla niego rzecz jasna.
Ja wiem czego chcę, jestem kreatywny, czasem bardziej, czasem mniej... mam dobre dni, mam i gorsze, czasem mam doła a czasem nie...
Doskonały nie jest nikt, bo miłość polega na kochaniu zalet i wad.
Że powinien być konkretny, to się zgodzę, ale wymagający także może być, bo dlaczego nie? Gdyby nie był wymagający, wszystkie byłyście byle jakie - dla niego rzecz jasna.
Ja wiem czego chcę, jestem kreatywny, czasem bardziej, czasem mniej... mam dobre dni, mam i gorsze, czasem mam doła a czasem nie...
Doskonały nie jest nikt, bo miłość polega na kochaniu zalet i wad.
Bo to widzisz jest już tak, że używamy tych samych słów ale niekoniecznie znaczą one to samo.
Wymagający to dobrze. Kreatywny jeszcze lepiej.
A miłość niewiele ma z tym wspólnego.. Jest pomimo to :) I cholera wie dlaczego kochamy tę, a nie inną osobę z jej zaletami i wadami :) Taki to już dziwny twór ta miłość :)
Ale się poważnie zrobiło... :)))
Wymagający to dobrze. Kreatywny jeszcze lepiej.
A miłość niewiele ma z tym wspólnego.. Jest pomimo to :) I cholera wie dlaczego kochamy tę, a nie inną osobę z jej zaletami i wadami :) Taki to już dziwny twór ta miłość :)
Ale się poważnie zrobiło... :)))
To też :D
1) no i jeszcze miał dwie ręce, ale nie obie lewe ;)
znaczy wieczny bezrobotny odpada
2) miał jakieś pasje
3) lubił ludzi, był towarzyski (nie cierpię dziwaków odludków)
4) kochał zwierzęta
5) przynosił czasem kwiaty bez powodu
....
....
no długo by jeszcze :D:D:D
1) no i jeszcze miał dwie ręce, ale nie obie lewe ;)
znaczy wieczny bezrobotny odpada
2) miał jakieś pasje
3) lubił ludzi, był towarzyski (nie cierpię dziwaków odludków)
4) kochał zwierzęta
5) przynosił czasem kwiaty bez powodu
....
....
no długo by jeszcze :D:D:D
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
no co TY Michał to może Ty masz 18 lat ???? :OOOOO ;D
"Słownik wyrazów obcych
żart. starsza lub niemłodo wyglądająca kobieta, stateczna, godna szacunku. Litania ku czci P.T. matrony krakowskiej. (Boy-Żeleński)
w starożytnym Rzymie: zamężna kobieta, która ze względu na swoje przykładne zachowanie i wysokie stanowisko społeczne cieszyła się ogólnym poważaniem
łac. matrona
Słownik języka polskiego
rz. ż Ia
kobieta stateczna, budząca szacunek, respekt; żartobliwie o starszej lub niemłodo wyglądającej kobiecie, zwykle zamężnej i pozbawionej frywolności podlotka "
"Słownik wyrazów obcych
żart. starsza lub niemłodo wyglądająca kobieta, stateczna, godna szacunku. Litania ku czci P.T. matrony krakowskiej. (Boy-Żeleński)
w starożytnym Rzymie: zamężna kobieta, która ze względu na swoje przykładne zachowanie i wysokie stanowisko społeczne cieszyła się ogólnym poważaniem
łac. matrona
Słownik języka polskiego
rz. ż Ia
kobieta stateczna, budząca szacunek, respekt; żartobliwie o starszej lub niemłodo wyglądającej kobiecie, zwykle zamężnej i pozbawionej frywolności podlotka "
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."
Oj 4me, uogólniasz.. To tak jak ja mówię, że pierwsza żona to zawsze pomyłka i jest to poniekąd żartem, bo są chyba dwa małżeństwa, które znam i jeszcze są ze sobą. Ale to ludzie "z przeszłością", więc może dlatego się dogadują :)
Za to osobiście znam ludzi w różnym wieku i mogę stanowczo stwierdzić, że data urodzenia nie ma przełożenia na zachowanie, kulturę, światopogląd. Generalnie związek zwykle nie niesie ze sobą nic dobrego, ale zaborczość, podejrzliwość i inne "miłostki" zawsze będą szły ze sobą w parze :) Podkreślam słowo zwykle.
A szczęście się czasem zdarza.To tak jakby powiedzieć, że katolik jest życzliwą osobą :D Mało ich, ale kilka osób poznałem.
Za to osobiście znam ludzi w różnym wieku i mogę stanowczo stwierdzić, że data urodzenia nie ma przełożenia na zachowanie, kulturę, światopogląd. Generalnie związek zwykle nie niesie ze sobą nic dobrego, ale zaborczość, podejrzliwość i inne "miłostki" zawsze będą szły ze sobą w parze :) Podkreślam słowo zwykle.
A szczęście się czasem zdarza.To tak jakby powiedzieć, że katolik jest życzliwą osobą :D Mało ich, ale kilka osób poznałem.
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
Od kiedy;)
Póki co będąc w wieku w którym jestem - nie oglądam się za młodszymi, tylko za starszymi. Mój partner jest też starszy.
Jest naprawdę niewielu fajnych facetów - rówieśników z którymi potrafiłam się dogadać czy być na podobnym poziomie emocjonalnym.
Panowie przed 30 szukają najczęściej wrażeń, a po 30 stabilizacji z młodszymi dziewczynami.
Póki co będąc w wieku w którym jestem - nie oglądam się za młodszymi, tylko za starszymi. Mój partner jest też starszy.
Jest naprawdę niewielu fajnych facetów - rówieśników z którymi potrafiłam się dogadać czy być na podobnym poziomie emocjonalnym.
Panowie przed 30 szukają najczęściej wrażeń, a po 30 stabilizacji z młodszymi dziewczynami.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
TB Święte słowa
ULL może i masz rację ale ja dziś mówię : NIE MA FAJNYCH WOLNYCH PO 30- a że jutro pewnie zmienię zdanie to przecie oczywiste ;))))
Michał przecież piszę, że jak przed 30 to pewnie jestes fajny jeszcze ;)))- a ja mam 31 ale nie mówcie nikomu ;))
ULL może i masz rację ale ja dziś mówię : NIE MA FAJNYCH WOLNYCH PO 30- a że jutro pewnie zmienię zdanie to przecie oczywiste ;))))
Michał przecież piszę, że jak przed 30 to pewnie jestes fajny jeszcze ;)))- a ja mam 31 ale nie mówcie nikomu ;))
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas