Widok

Gdzie mozna wypozyczyc suknie bez kałcji

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

własnie mam zamiar wypozyczyc suknie ale sukam salonow gdzi nie pobieraja zadnej kałcji.Albo gdzie po wypozyczeniu sukni nie robia duzych problemow z jej przyjeciem pomimo ze moze byc lekko brudna lub cos
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wypożyczalnia sukni ślubnych KRYSTYNA

80-434 Gdańsk - Wrzeszcz, Danusi 4a tel.344 63 02

Pani z tej wypożyczalni nie pobiera kaucji (w zeszłym roku przynajmniej tak było..), koszty wypożyczenia są naprawdę niskie...

W tym roku bralam slub i mam do sprzedania suknie slubna Kolor Ecru, jednoczęściowa suknia fason syrenka z salonu Ferage. Nosze rozm 36-38; wzr.165-167cm. Uszyta jest z przepięknej koronki mieniącej się krysztalkami i dzetami. Od kolan po ukosie w dół jest rozszerzana. Z tylu zawiazywana, wyglada seksy i szykownie zarazem.Zdobiona dodatkowo kwiatami.Ubrana tylko 1 raz do slubu w Urzedzie, po profesjonalnym czyszczeniu, stan b.dobry. Jezeli ktores z Was sie podoba i planujecie brac slub to jak najbardziej polecam Wam te suknie. Zapraszam do przymiarki. Cena 1099 PLN do negocjacji. Stroik do wlosow gratis. Moj email grazyna.ch@op.pl
na ul. Danusi pani pobiera kaucje w wysokości 100zł

kaucji

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
O WOW, BRAWO DLA RINY ZA SPOSTRZEGAWCZOŚĆ;)
DZIEWCZYNY, PRZECIEZ TO NIE DYKTANDO-NIE MOŻNA ODPUŚCIC SOBIE?:)
POZDROWIONKA

A CO DO WATKU, TO CHCOCIAZ W FERAGE BIORA KAUCJE, TO JEDNAK BABKA POWIEDZIALA, ZE TRZEBA NAPRRRRAWDEEE NIEŹLE ZNISZCZYC SUKNIE, ZEBY KAUCJA PRZEPADŁA I ZE PRAWIE ZAWSZE ZWRACAJA W 100%

image
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

do góry