Widok

Gdzie mozna zrobić prywatnie badania u lek. medycyny pracy?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
muszę zrobić badania we własnym zakresie, ZP nie ma podpisanej umowy z żadnych ośrodkiem. Gdzie mogę się dostać do takiego lekarza i zrobić badania prywatnie? Najlepiej w Gdyni
Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
prawie każda przychodnia ma teraz medycynę pracy - wystawią ci rachunek poprostu , poszukaj w tych najbliżej Ciebie
a muszę mieć wtedy skierowanie od pracodawcy czy nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak , musisz miec bo lekarz musi mieć jakąś podstawę na jakie badania ciebie skierowac
Daria przecież w Polmedzie robią. Dr Potyra jest zdaje się od med.pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt Ci nie zrobi takich badań bez umowy, bo będą nieważne. mój mąż dostał skierowanie od pracodawcy, który ma siedzibę w innym mieście. nie chciało mu się jechać tak daleko, chciał zrobić w trójmieście. obdzwoniłam wiele przychodni i w każdej mi powtarzali, że nie zrobią badań, jak pracodawca nie ma umowy. to było w czerwcu zeszłego roku. może coś się zmieniło...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziwne u nas 2 osoby z biura w warszawie robia takie badania u siebie na miejscu pomimo iz nie mamy umowy tam ( mamy w Gdańsku gdyz tu jest gł. siedziba i 98% pracownków )..
w Pomedzie nie robią prywatnie, musi być umowa z ZP
ale już sie dowiedziałam, że w przychodniach robią chociaż nie mają umowy z pracodawcą
noo robią , robią
Prosze o informacje gdzie mozna zrobic badania jesli zaklad nie ma umowy z przychodnia
http://www.lsp-gdynia.pl/ : )
image
W Polmedzie robią bez problemu,wcale nie trzeba mieć umowy
o pracę. Córka dzisiaj robiła na Burzyńskiego ,bo na Startowej w Polmedzie lekarz w poniedziałki i środy przyjmuje, a ta oczywiście musi mieć je w piątek czyli jutro.
Również w Nowym Porcie bez skierowania takie badania można zrobić
a jakie trzeba mieć badania zrobione ? i ile kosztuje ?
Podstawowe ....krew i mocz .Kosztuje od 40 do 60zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (107 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

do góry