Widok

Gdzie na baleyage w Gdańsku?

Szukam dobrego i sprawdzonego fryzjera, do którego warto pójść na baleyage. Który pracuje na dobrych farbach, potrafi dobrać odpowiedni kolor oraz jest kreatywny jeśli chodzi o strzyżenie, a nie rozpoczyna od pytania "jak strzyżemy?". Bardzo proszę piszcie kogo polecacie oraz ile zapłaciłyście
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy nikt nie zna dobrego fryzjera, którego można polecić ? Mieszkam na Przymorzu od niedawna i nie wiem do kogo warto pójść.
ZAPRASZAM DO SIEBIE JEDNA FOTKE BALEJARZU MAM WSTAWIONĄ NA STRONCE http://www.gosiaprestige.pinger.pl
gosia, tak przejrzałam bloga i powiem szczerze że spodobały mi się zdjęcia włosków, mam pytanie ile kosztuje u Ciebie balayage 2 kolory blond i coś w brązie na średniej długości włosach plus strzyżenie (brzytwa)? Szukam aktualnie nowej fryzjerki ponieważ moja ucieka z Gdańska ;)
image
adusia1987 wysłałąm ci info na priv :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (104 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

do góry